- Ganske beskyttet for kroppspress i Norge

Bertine Zetlitz holder seg i form, men spiser også boller med barna sine.

<strong>MERKER PRESS:</strong> Bertine Zetlitz innrømmer at det er kroppspress i underholdningsbransjen, men lar seg ikke styre av det.  Foto: Stella Pictures
MERKER PRESS: Bertine Zetlitz innrømmer at det er kroppspress i underholdningsbransjen, men lar seg ikke styre av det. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Popstjernen Bertine Zetlitz (36) har vært godt kjent blant nordmenn siden hun slo gjennom for fjorten år siden. Nå er hun på TV hver fredag som dommer i talentprogrammet  «Idol». Sangeren innrømmer at det å være mye i rampelyset skaper et visst kroppspress.

- Det er kroppspress i alle bransjer der man synes, enten det er uttalt eller ikke. Allikevel tror jeg vi i Norge er ganske beskyttet på det området også, sier hun til Seher.no.

36-åringen holder formen med Ashtanga-yoga, og har kastet seg på helsetrenden «beauty food» der du spiser mye rå og ubehandlet mat, og tilfører kroppen diverse kosttilskudd.

- Det begynte med at jeg ble mye forkjølet om høsten og vinteren. Jeg kjøpte en krukke med hvetegress, og merket at det fungerte veldig bra for meg, forteller hun.

Selv om hun er opptatt av helsen, er Zetlitz langt fra fanatisk i matveien, og synes det er viktig å kunne kose seg.

- Jeg koser meg mye. Du trenger ikke lage deg noe regime, men supplerer kostholdet ditt med en shake i ny og ne. Ellers spiser jeg normalt. Jeg vil ikke være en mamma som ikke kan ta en hvetebolle med barna mine, sier hun.

Zetlitz har en datter på fire år og en to år gammel sønn sammen med ektemannen Egil Pay. Tobarnsmoren presser ikke «beauty food» på barna sine, men mener de må finne ut av kostholdet sitt når de blir eldre.

- De spiser ikke sånt. Jeg tror de må finne ut av det når de blir store. Foreløpig tror jeg de får det meste de trenger fra den maten de spiser.

I den nye boken «Beautyfood» skriver «Fake your beauty»-stjernen om sine erfaringer med såkalt supermat.

«Jeg har mange roller jeg skal administrere på en dag, som mamma, musiker, låtskriver og administrator. Det krever disiplin og kreativitet, jeg må ha hodet på plass og være konsentrert. Da synes jeg supermat fungerer fantastisk!»

Bertine skriver også om forholdet til eget utseende.

«Jeg har alltid følt meg som en androgyn type, aldri hatt noen voldsomme skjønnhetsidealer, men heller lekt med roller. Jeg liker at jeg kan leke meg litt med klær og slippe å være så forbaska pen hele tiden.» 
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble blåst av banen   

Se video her!

[obj:media:10225]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer