SUKSESS: Ian Mckellen ble for alvor verdenskjent da han spilte rollen som Gandalf i "Ringnes Herre".  69-åringen har også spilt i X-Men filmene. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Ian Mckellen ble for alvor verdenskjent da han spilte rollen som Gandalf i "Ringnes Herre". 69-åringen har også spilt i X-Men filmene. Foto: Stella PicturesVis mer

Gandalf har begynt med thaiboxing

Bygger muskler for ny film

SEHER.NO: Sir Ian McKellen (69), best kjent som karakteren Gandalf i "Ringenes Herre"-filmene, vet å holde seg i god form.

I følge Mirror har 69-åringen startet med thaiboxing for å bevare helsa. Skuespilleren har ansatt en personlig trenger for 500 kroner i timen, og driver i tillegg til boksingen med styrketrening på et treningssenter i London.

- Treneren hans tar han gjennom programmet og Sir Ian startet nylig med thaiboxing, som er veldig bra for muskeltoning og generell fysikk, forteller en kilde til den britiske avisen.

Sir Ian McKellen er for tiden aktuell med filmen "The Colossus", hvor han spiller sammen med Susan Sarandon (62) og Colin Firth (47).

LES OGSÅ: Ian skjulte homo-sannhet