SINGEL: Morten Gamst Pedersen er populær, både blant storklubber og kvinner... Foto: Anders Martinsen, Se og Hør
SINGEL: Morten Gamst Pedersen er populær, både blant storklubber og kvinner... Foto: Anders Martinsen, Se og Hør Vis mer

Gamsten singel igjen

Etter få måneder som landslagsheltens samboer i Manchester har Hege Tørresdal flyttet hjem til Norge igjen.

Publisert

Slutt for superparet!


I fjor flyttet modellen Hege Tørresdal (21) til Manchester for å bo sammen med den suksessrike Blackburn-proffen Morten Gamst Pedersen (24). Kiilder som står paret nær forteller til Se og Hør at Hege nå har flyttet hjem til Norge igjen.


Det norske superparet møttes for første gang under Fossum-lekene i Skien i juni i fjor. Der deltok Gamsten i en kjendisstafett, mens den tidligere Miss World-deltakeren delte ut premier til vinnerne. Da høstmørket satte inn, vant fotballhelten for alvor oppmerksomheten til Frøken Norge-vinneren fra 2004.


Påskehøytiden tilbragte paret hver for seg. Mens Hege reiste på drømmetur til Malaysia, var Morten opptatt med viktige ligakamper for Blackburn hjemme i England. Dermed ble det kort lykke for paret som ble omtalt som "Norges Posh and Becks"...


Gamst Pedersen har gjort kometkarriere i engelsk Premier League etter at han tegnet drømmekontrakt med Blackburn for halvannet år siden. Nå er flere storklubber - som Tottenham og Manchester United - på jakt etter den sympatiske og målfarlige finnmarkingen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer