HJERTELIG:  Gamsten tok et grepa tak rundt bestemor Åshild Pedersen på 80-årsdagen hennes. Han har mange gode minner fra oppveksten i Vadsø. Foto: Trond Mæland
HJERTELIG: Gamsten tok et grepa tak rundt bestemor Åshild Pedersen på 80-årsdagen hennes. Han har mange gode minner fra oppveksten i Vadsø. Foto: Trond MælandVis mer

Gamsten mistet sin kjære farmor

- Selvfølgelig er det trist å miste en av sine aller kjæreste.

SEOGHØR.NO:  Da Morten Gamst Pedersen  (31) feiret 80-årsdagen til sin kjære farmor, Åshild Pedersen sommeren 2011 var begge i toppform.

Men i løpet av fjoråret begynte alderdommen for alvor å gjøre seg gjeldende for Gamstens bestemor.

Sovnet stille inn

Og på selveste julaften ble hun så dårlig at hun måtte legges inn på sykehus. To uker senere sovnet hun stille inn i sykesengen sin i Oslo.

- Selvfølgelig er det trist å miste en av sine aller kjæreste. Men heldigvis har jeg mange gode minner - spesielt fra tiden vi hadde sammen under oppveksten min i Vadsø.

- Bestemor hadde hoppbakke i hagen og hun lagde verdens beste karamellpudding. Selv superkokken Hellstrøm ville slite med å slå henne, forteller Gamsten til Seher.no.

Fikk ekstra fridag
Blackburn-proffen er glad han fikk en fridag av den engelske klubben sin slik at han kunne reise til Vadsø for å delta i bestemorens begravelse forrige onsdag.

Gamsten har i lengre tid slitt med å få tllit og spilletid i Blackburn Rovers, men forrige uke var han igjen tilbake i førsteelveren og fikk spille 90 minutter både mot Brighton and Hove Albion forrige onsdag da det ble uavgjort 1-1 og da de slo Derby 3-0 på bortebane i FA-cupen sist lørdag.

LES OGSÅ: Falsk Twitter-profil lurer Gamst-fansen