FLYTTER FRA ENGLAND: Etter ni år som fotballproff i England, flytter Morten Gamst Pedersen til tyrkisk fotball. Foto: NTB scanpix
FLYTTER FRA ENGLAND: Etter ni år som fotballproff i England, flytter Morten Gamst Pedersen til tyrkisk fotball. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gamsten klar for ny klubb

Flytter fra England.

Publisert
SEOGHØR.NO:  Etter ni år som fotballproff i engelske Blackburn er Morten Gamst Pedersen (31) nå klar for å flytte til Tyrkia. Torsdag formiddag ble overgangspapirene undertegnet.

I følge sikre kilder har Gamsten signert en toårsavtale med den tyrkiske klubben Karabükspor som ligger på 2.plass etter at to runder er spilt i Süper Lig. Laget endte på 15. plass i fjor.

Vadsøgutten er allerede på plass i den tyrkiske byen Karabük med 110 000 innbyggere ca en times kjøring fra Svartehavet og er i ferd med å flytte inn i en splitter ny villa med svømmebasseng. Den nye klubben skal også ha ordnet med bil til ham.

Etter det Se og Hør erfarer gleder finnmarkingen seg voldsomt og ser frem til å ta fatt på nye ufordringer.

I begynnelsen av august ble det kjent at Gamsten kunne få anledning til å forlate den engelske Championshipklubben gratis. I utgangspunktet hadde han kontrakt med Blackburn frem til neste sommer, men den nye manageren, Gary Bowyer ønsket ikke å satse på nordmannen lenger.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer