Gammel med ny frisyre?

Brangelina blir bare likere og likere.

ENKELT: Jennifer Aniston liker å ha ting enkelt, også håret sitt. Dermed fikk også Brad seg en enkel frisyre. Foto: Abaca
ENKELT: Jennifer Aniston liker å ha ting enkelt, også håret sitt. Dermed fikk også Brad seg en enkel frisyre. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (44) liker å skifte frisyre.

Og det virker som han blir veldig inspirert av kvinnene han elsker, skriver The Sun.

Superstjernens nye, volumiøse manke, som han flashet for fremmøtte på Santa Barbara Film Festival i forrige uke, ligner nemlig mistenkelig mye på en annen mørk skjønnhets glinsende hår.
Nemlig hans kjære, Angelina Jolie (32).

Også tidligere har Brad likt å kopiere, eller matche frisyren til kvinnen i hans liv.

I 1992, rett etter hans gjennombrudd på kinolerretet i "Thelma and Louise", hadde han halvlangt blondt hår i surfestil for å matche hans daværende kjæreste Juliette Lewis.

I 1997, da han datet Oscar-vinner Gwyneth Paltrow, kunne han bli sett med en halvkort blond frisyre som etterlignet hennes.

Og da superstjernen giftet seg med Jennifer Aniston i 2000 ble håret hans kort og enkelt, for å passe bedre med hennes rette lange.

Men etter at Brad ble sammen med Angelina har han fått tilbake sin gyldne og volumiøse manke, dog med et snev av grått i seg.

Og med det grånende skjegget i tillegg blir han ikke seende yngre ut akkurat.

Kanskje han rett og slett bør begynne å date eldre kvinner?

LES OGSÅ: -Brads siste nakenscener

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer