ANTROPLOGI: Det er påfallende hvordan eldre mennesker kommer unna med hva som helst i TVNorges nye skjult kamera-satsing. Foto: TVNorge
ANTROPLOGI: Det er påfallende hvordan eldre mennesker kommer unna med hva som helst i TVNorges nye skjult kamera-satsing. Foto: TVNorge Vis mer

Gamlinger kommer unna med hva som helst

Og det blir det god tv av...

Publisert
TVNORGES NYE SKJULT KAMERA-konsept «Bingobanden» er er ifølge tv-kanalen selv «de eldres revansj på de yngre».

Det er en bra beskrivelse.

DETTE ER TRADISJONELT skjult kamera, med den nye tvisten at det er en gruppe eldre som gjennomgående lurer og sjokkerer intetanende yngre medborgere.

EN GAMLING I DRESS med biljardkø som klinker ned varer fra hyller og varevogner i en matbutikk fungerer som en slags gjennomgående signatur. Og mellom biljardslagene er det moro av mange slag.

EN ELDRE DAME BEKLAGER seg høylytt i telefonen over at hun tror hun har blitt gravid etter et one night stand. Høflige unge mennesker som overhører dette reagerer ikke før hun har gått. Et interessant studie.

EN GAMMEL MANN PÅSTÅR at en yngre har sett på kona hans, og truer vedkommende med juling. Den unge mannen blir ikke sint tilbake, bare veldig perpleks.

GAMLINGER KAN KOMME UNNA med hva som helst.

SELV OM DET DVELES lenge og godt ved reaksjonene til stakkarene som er lurt opp i stry for skjult kamera, savner vi ofte lyd. Den kuttes. Jeg vil gjerne vite hva butikkdama, som nettopp har lagt på etter å ha blitt oppringt av en eldre dame som har reist til Syden etter å ha solgt vesker hun har stjålet fra butikken hennes, sier etter at hun har lagt på...

OG SÅ ER DET JO ALLTID ET SAVN at vi ikke får reaksjonen fra ofrene når de skjønner at de er lurt - og festet på film.

LIKEFULLT ER «Bingobanden» fornøyelig og mye mer sympatisk enn den siste større skjult kamera-satsingen på norsk tv, nemlig TV 2s «Lurt av Karlsen».

1-0 TIL «BINGOBANDEN» og TVNorge, der altså.

«Bingobanden» ser du på TVNorge onsdager klokken 21.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Alle kjenner denne berte-bitchen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer