PAPPA IGJEN: Rod Stewart fikk sitt syvende barn for 16 måneder siden. Foto: WENN
PAPPA IGJEN: Rod Stewart fikk sitt syvende barn for 16 måneder siden. Foto: WENNVis mer

Gamle pappa Rod

Rod Stewart kunne vært tippoldefaren til sin 16 mnd gamle sønn.

Utekafé!


SEHER.NO: Rockeveteran Rod Stewart (62) var nylig ute på tur med sin lille familie, forloveden Penny Lancaster (36) og deres lille sønn Alistair på 16 måneder.


Etter seks barn med fire forskjellige kvinner, er han nå godt i gang på en ny runde med sitt syvende barn - 42 år etter at han fikk sin første datter.


Men"Sailing"-stjernen har ikke glemt sine kunster. Her om dagen tok han med seg modellkjæresten og sønnen ut på lunsj i Beverly Hills, og Alistair satt på pappas fang det meste av tiden.


Som småbarn flest var lille Alistair mest opptatt av smokken, og om pappa kanskje ville smake? 


Rod har mer enn femti år på baken som rockeartist, og har i løpet av årene hatt draget på flere vakre kvinner. Han var gift med modellen og skuespilleren Rachel Hunter, og har også vært kjæreste med den svenske bondpiken Britt Ekland (64).


Rocke-Rod ble sammen med Penny Lancaster i 1998, og i 2005 fridde han til henne på toppen av Eifeltårnet i Paris. De planlegger å gifte seg i løpet av 2007.


Kanskje får vels Alistair snart en liten bror eller søster?


LES OGSÅ: Støttet datterens silikonpupper


SE DISSE BILDENE: Stjernebabyene fra 2006

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.