«Game of Thrones»-stjernen stjal showet

Alle blikk var rettet mot Natalie Dormer under «Zoolander No. 2»-premieren i London.

SEXY LOOK: Det gikk varmt i blitzlampene da Natalie Dormer skled ned den røde løperen i en kjole som så vidt dekket brystene. Foto: NTB Scanpix
SEXY LOOK: Det gikk varmt i blitzlampene da Natalie Dormer skled ned den røde løperen i en kjole som så vidt dekket brystene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det premiere på komedien «Zoolander No. 2» i London, og fotografene gikk av skaftet da den vakre skuespilleren Natalie Dormer (33) dukket opp utenfor kinoen på Leicester Square’s Empire.

Den populære Hollywood-stjernen, kjent for sin rolle som Margaery Tyrell i «Game of Thrones», hadde nemlig på seg en lekker svart fotsid kjole med en svært dristig utringning, skriver Daily Mail.

Den tettsittende kreasjonen med transparante områder fremhevet hennes slanke figur, og publikum jublet da hun smilende vinket til fans og presse fra den røde løperen.

Saken fortsetter under.

STILFULL: Natalie Dromer poserte vevillig for verdenspressen. Foto: NTB Scanpix
STILFULL: Natalie Dromer poserte vevillig for verdenspressen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Se video fra premieren:

 

Britiske Dormer var i godt selskap med hovedpersonene i «Zoolander No. 2» under den glamorøse filmfremvisningen, og Penelope Cruz (41) vekket også oppsyn i sin metallisk skimrende Atelier Versace-kjole med høy splitt.

Se kjendisene på den røde løperen her:

 
Skuespillerduoen Ben Stiller (50) og Owen Wilson (47) gjorde enorm suksess som de rivaliserende modellene Derek Zoolander og Hansel McDonald i komedien «Zoolander» i 2001.

Og gleden var stor da duoen i mars i fjor avslørte at film nummer to var på vei.

Det var under moteuken i Paris at paret overrasket verdens moteelite da de putselig dukket opp på catwalken som sine populære rollefigurer, og bekreftet nyheten.

I «Zoolander 2»-traileren ser man at Derek Zoolander og Hansel McDonald blir rekruttert av en Interpol-agent som spilles av Penélope Cruz.

Sammen skal kompisene prøve å finne ut hvem som ønsker å drepe verdens vakreste mennesker.

FILMENS HOVEDROLLER: F.v: Will Ferrell, Ben Stiller, Penelope Cruz, Christine Taylor, Owen Wilson og Kristen Wiig. Justin Theroux har vært med å skrevet manuset. Foto: NTB Scanpix
FILMENS HOVEDROLLER: F.v: Will Ferrell, Ben Stiller, Penelope Cruz, Christine Taylor, Owen Wilson og Kristen Wiig. Justin Theroux har vært med å skrevet manuset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kanye West ville ha en rolle til seg og Kim i Zoolander 2

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer