HOMOFIL: Kristian Nairn spiller den snille kjempen Hodor i suksess-serien og fantasidramaet "Game of Thornes". Her med skuespiller Isaac Hempstead Wright, kjent som Bran Stark i serien, på ryggen. Foto: ALL OVER PRESS
HOMOFIL: Kristian Nairn spiller den snille kjempen Hodor i suksess-serien og fantasidramaet "Game of Thornes". Her med skuespiller Isaac Hempstead Wright, kjent som Bran Stark i serien, på ryggen. Foto: ALL OVER PRESSVis mer

«Game of Thrones»-stjernen står frem som homofil

Faktisk så har jeg ventet lenge på at noen skulle stille meg dette spørsmålet i et intervju, for dette er ikke noe man bare slenger ut selv, sier Kristian Nairn.

SEOGHØR.NO: Den irske skuespilleren Kristian Nairn (38), kjent fra den populære TV-serien «Game of Thrones», åpner seg om legningen sin, melder UsWeekly.com.

Det var under et intervju på «Game of Thrones» fanblogg WinterIsComing.net at Nairn tirsdag fortalte at han er homofil.

- Jeg har aldri skjult seksualiteten min for folk. Faktisk så har jeg ventet lenge på at noen skulle stille meg dette spørsmålet i et intervju, for dette er ikke noe man bare slenger ut selv. Jeg har prøvd å hinte om det noen ganger, men uten hell, sier han blant annet.

Nairns kollegaer på settet har alle visst om hans seksualitet, og det har aldri vært et tema, skriver nettstedet.

- Det er en veldig liten del av hvem jeg er, men likevel er det viktig å stå frem i disse tider, forteller han videre.

LES OGSÅ: «Game of Thrones»-stjernen kåret til verdens mest sexy kvinne