Sophie Turner:

«Game of thrones»-stjernen røper sannheten bak disse bildene

Tok til tårene på åpen gate.

SKAPTE OVERSKRIFTER: Stjerneparet Joe Jonas (29) og Sophie Turner (22) gikk sammen på gata i New York da sistnevnte plutselig brøt sammen i tårer. Nå forteller hun hva som skjedde. Foto: NTB Scanpix
SKAPTE OVERSKRIFTER: Stjerneparet Joe Jonas (29) og Sophie Turner (22) gikk sammen på gata i New York da sistnevnte plutselig brøt sammen i tårer. Nå forteller hun hva som skjedde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Bilder av en gråtende, og tilsynelatende fortvilet Sophie Turner (22), har spredt seg som ild i tørt gress de siste dagene.

Det var onsdag at en rekke snikfotografer foreviget den unge skuespillerstjernen på åpen gate i New York, der hun, ved siden av musikerforloveden Joe Jonas (29), tar hendene til ansiktet og lar tårene trille.

OPPSKAKET: Sophie Turner får trøst av musikerkjæresten etter det smått fortvilende sammenbruddet. Foto: NTB Scanpix
OPPSKAKET: Sophie Turner får trøst av musikerkjæresten etter det smått fortvilende sammenbruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spekulasjonene om årsaken til det besynderlige sammenbruddet har vært mange. Både i sladrepressen og på sosiale medier har kjærlighetstrøbbel vært nevnt, mens kjendisbloggen TMZ spøker med at Turner «kanskje bare synes det er grusomt å vite at kjæresten akkurat fylte ett år nærmere 30».

«Lol»

Nå har Turner selv, som er blitt verdenskjent for sin rolle som Sansa Stark i HBOs fantasymagnet «Game of Thrones», tatt til sosiale medier for å oppklare saken.

I et innlegg på Twitter, der hun har lagt ved et av de mye sagnomsuste gråte-bildene, gjør 22-åringen det klinkende klart hva tårene egentlig handler om.

«Lol. Så fint at jeg har en fantastisk forlovede, da. Mensen er noe dritt», skriver hun.

Til tross at mensensmerter ikke krever ytterligere forklaring for våre kvinnelige lesere, altså hvor vondt smertefullt det av og til kan være, er det ikke alle som kjøper «Game of trones»-stjernens forklaring.

Deriblant personen bak denne fankontoen:

«Prøver du å fortelle meg at du griner helt til ansiktet ditt blir rødt, bare fordi du har mensen? Når du attpåtil har flere fotografer på slep? Neste spøk, please», skriver Twitter-brukeren.

Får skryt

Turner lar imidlertid ikke den freidige kommentaren stå usagt.

«Kjære deg, du kan umulig ha opplevd mensenkramper», svarer hun.

I etterkant av New York-bildene har flere, heldigvis, applaudert 22-åringens ærlige forklaring - så vel som Jonas' trøstende armkrok.

Magasinet Cosmopolitan skriver blant annet følgende:

- Grunnen til at hun gråt, er den mest relaterbare i verden.

Turner har vært forlovet med Joe Jonas, først kjent for sin medvirkning i det amerikanske bandet Jonas Brothers, siden oktober i fjor.

Nyheten, som ble kunngjort på begges Instagram-konto, kom et år etter at stjerneparet viste seg sammen for første gang.

- Det er fantastisk å være forlovet. Jeg vil ikke si at jeg har oppnådd noe, men jeg har funnet min sjelevenn. Det er litt som å finne et hus du vil bo i for alltid, og det gir meg en slags ro, fortalte Turner til Marie Claire i april.

STOR ROLLE: Sophie Turners rolle i «Game of thrones» har gjort henne verdensberømt. Foto: HBO / NTB Scanpix
STOR ROLLE: Sophie Turners rolle i «Game of thrones» har gjort henne verdensberømt. Foto: HBO / NTB Scanpix Vis mer

- Forstår hverandre

22-åringen regnes for tiden som en av Storbritannias mest ettertraktede skuespillere, og er aktuell med flere store filmprosjekter - deriblant den kommende «X-Men»-filmen.

Mange gleder seg også trolig til et gjensyn med skuespilleren i den åttende og siste «Game of thrones»-sesongen, som har premiere neste år.

Romansespekulasjonene mellom Turner og Jonas begynte å svirre allerede i 2016, men det var først i mai i fjor at paret omsider brøt tausheten. Den gang fortalte førstnevnte at hun så flere fordeler av å være sammen med en annen berømt person.

- Jeg synes det er enklere å date en som forstår bransjen, og som er i samme verden. Man har forståelse for at man ikke kan se hverandre hele tiden, fortalte hun til InStyle.

Turner er for øvrig ikke den første kjendisen som har fått medieoppmerksomhet for å ta til tårene på åpen gate. Nylig ble også Justin Bieber (24) foreviget i et tydelig emosjonelt øyeblikk - der også ham, i likhet med Turner, fikk trøst av forloveden. Biebers senere oppgitte grunn var riktignok ikke mensensmerter ...

LES OGSÅ: Nå er «Game of thrones»-paret gift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer