Game of Thrones-stjernen overrasket studentfest

Vennegjengen trodde ikke sine egne øyne da de så hvem som banket på døra...

Game of Thrones-stjernen overrasket studentfest
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tusenvis av fans benket seg foran skjermen søndag (amerikansk tid) for å få med seg første episode i sjette sesong av HBO-suksessen «Game of Thrones».

Det var imidlertid én vennegjeng som fikk en litt annerledes opplevelse den kvelden.

Skuespiller Maisie Williams (19), som spiller rollen som Arya Stark i serien, bestemte seg nemlig for å overraske noen heldige fans i forbindelse med den etterlengtede premieren.

- Er det noen studenter ved UCLA (University of California, Los Angeles) som planlegger fest for å se sesongpremieren i kveld? Tweet et bilde av festen ved å bruke emneknaggen #GameofThrones for å få en overraskelse, skrev 19-åringen på sin Twitter-konto

Dokumenterte hele kvelden

Selv om kommentarene og bildene strømmet inn under enmeknaggen, var det nok få som trodde at Williams faktisk kom til å finne på noe sprell. 

Senere på kvelden dokumenterte hun imidlertid hele kvelden fra start til slutt på sin Instagram-konto.

- Jeg fant et par, Mark og Kate, filmstudenter, som skulle arrangere en fest i leiligheten sin med noen få venner. Klokken 20.00 forlot jeg hotellet for å kjøpe snacks, skrev Maisie på det første bildet.

Videre delte hun bilder fra handleturen i matvarebutikken, der hun kjøpte med potetgull og popkorn til kveldens festligheter.

Saken fortsetter nedenfor.

Dukket opp uanmeldt

Den glade vennegjengen på seks fikk mildt sagt hakeslepp da de så hvem som dukket opp på døra deres, noe den unge skuespilleren dokumenterte via en kort videosnutt på Instagram.

- Jeg hadde en helt fantastisk kveld! Alle var svært gjestfrie og glade... Takk til Mark, Kate og resten av gjengen for at vi fikk komme til deres nydelige leilighet. Nyt resten av sesong seks, skrev Williams til slutt under et gruppebilde av gjengen. 

Saken fortsetter nedenfor.

Opplevde netthets

Den 19 år gamle briten har gjort enorm suksess i den populære serien, men det er ikke bare positiv respons som har kommet hennes vei.

I fjor fortalte hun åpenhjertig at hun opplevde netthets via grusomme og anonyme meldinger på spørsmål og svar-nettstedet Formspring. 

- Jeg ble kalt rar fordi jeg ikke var på skolen, en tispe, at ingen likte meg, og at folk lot som de likte meg bare fordi jeg var kjent. Det var grusomt.

Men Williams fant ut hvem som stod bak de anonyme meldingene. Da fyrte hun tilbake med samme mynt.

- Det var en forferdelig opplevelse. Jeg visste hvem jenta som sendte anonyme meldinger var, og nå skal jeg være helt ærlig.

- Vi sendte forferdelige meldinger tilbake. Hun slettet Formspring-siden sin på grunn av mobbing. Men ikke lenge etter kom den opp igjen. Jeg lurte på hvorfor. Det beste ville vært å holde seg unna. Det var det verste året i livet mitt, og det var takket være Formspring, fortalte hun til nettstedet The Debrief ifølge The Guardian.

SEERSUKSESS: Maisie Williams har vært med i «Game of Thrones» siden første sesong - da hun var kun 14 år gammel. Williams spiller rollen som Arya Stark. Foto: Ap
SEERSUKSESS: Maisie Williams har vært med i «Game of Thrones» siden første sesong - da hun var kun 14 år gammel. Williams spiller rollen som Arya Stark. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Hun overlot ikke mye til fantasien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer