Sophie Turner og Joe Jonas giftet seg:

«Game of Thrones»-stjernen overrasket med bryllup

Sophie Turner og Joe Jonas skal ha giftet seg i Las Vegas.

OVERRASKET: Begge var å se på Billboard Music Awards natt til torsdag, men det var det som skjedde etter uttelingen som nå overrasker fansen. Joe Jonas og Sophie Turner bestemte seg nemlig for å gifte seg i Las Vegas. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: Begge var å se på Billboard Music Awards natt til torsdag, men det var det som skjedde etter uttelingen som nå overrasker fansen. Joe Jonas og Sophie Turner bestemte seg nemlig for å gifte seg i Las Vegas. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I natt ble Billboard Music Awards arrangert i Las Vegas. Flere av verdens fremste artister fikk anerkjennelse for strevet, i form av priser og storslåtte opptredener. Det stjernespekkede showet inneholdt blant andre Madonna, Cardi B og Taylor Swift.

Sophie Turner (23) dukket også opp på scenen, men «Game of Thrones»-stjerna var bare der for å dele ut en pris. Det var derimot det som skjedde etter at hun forlot MGM Grand Garden Arena som skaper overskrifter.

Ifølge flere medier, deriblant Entertainment Tonight og People, overrasket hun og forloveden, artist Joe Jonas (29), «alle» med å gifte seg.

Giftet seg

En skulle kanskje tro at to av verdens største stjerner hadde ønsket å bruke litt mer penger på et litt mer spektakulært bryllup, men paret valgte altså tilsynelatende å gi hverandre sine «ja» i et kapell i Las Vegas.

Artisten og DJ-en Diplo har foreviget seremonien, som i ekte Vegas-stil selvsagt inneholdt en Elvis-imitator. Det var han som gjennomførte seremonien. Etter at paret hadde gitt hverandre sine «ja», ble «Viva Las Vegas» spilt.

GIFTET SEG: Den kjente DJ-en Diplo livestreamet seremonien. Foto: Diplo / Instagram
GIFTET SEG: Den kjente DJ-en Diplo livestreamet seremonien. Foto: Diplo / Instagram Vis mer

«Skal bare innom dette bryllupet en rask tur», skrev Diplo under en av de mange snuttene han har delt fra bryllupet.

ET skriver at de har tilgang på parets bryllupspapirer, som bekrefter at de faktisk har giftet seg i det overraskende bryllupet. People får også bekreftet fra ikke navngitte kilder at paret har giftet seg. De har derimot ikke uttalt seg selv ennå, og representantene deres har ikke besvart underholdningsnettstedenes henvendelser.

STOR FEST: Diplo sendte direkte fra hele bryllupet, som ble avsluttet med «Viva Las Vegas» og dans. Sophie Turner gikk for en klassisk brudekjole, mens ektemannen hadde på seg grå dress. Foto: Diplo
STOR FEST: Diplo sendte direkte fra hele bryllupet, som ble avsluttet med «Viva Las Vegas» og dans. Sophie Turner gikk for en klassisk brudekjole, mens ektemannen hadde på seg grå dress. Foto: Diplo Vis mer

At «Game of Thrones»-stjerna skiftet fra Louis Vuitton-jumpsuiten hun hadde på seg på den røde løperen tidligere den kvelden, til en hvit og fager brudekjole, stopper ikke akkurat spekulasjonene.

Flere gjester er synlige på videoene Diplo har delt, deriblant artisten Khalid. Flere av Joe Jonas' brødre, som jo spiller i gruppa The Jonas Brothers med ham, var også å se i bryllupet.

SAMME KVELD: Bare timer før seremonien sto Turner på scenen sammen med Tye Sheridan på Billboard Music Awards. Foto: NTB scanpix
SAMME KVELD: Bare timer før seremonien sto Turner på scenen sammen med Tye Sheridan på Billboard Music Awards. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forlovet seg

Det var i oktober 2017 at paret kunngjorde sin forlovelse. Det var under ett år etter at de to for første gang ble observert sammen.

Kunngjøringen foregikk via bildedelingsappen Instagram, der både Turner og Jonas har lagt ut et identisk bilde av det som etter alt å dømme er hverandres hender.

På førstnevntes hånd, som hviler oppå Jonas', skimtes en stor, iøynefallende ring.

HÅND I HÅND: Sophie Turner og Joe Jonas under Met-gallaens etterfest i mai 2017. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Sophie Turner og Joe Jonas under Met-gallaens etterfest i mai 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sophie Turner er best kjent for rollen som Sansa Stark i suksesserien «Game of Thrones», og regnes for tiden som en av Storbritannias mest ettertraktede skuespillere. Joe Jonas gjorde seg først bemerket på midten av 2000-tallet, i den amerikanske musikkgruppa Jonas Brothers - som ved siden av Joe består av Nick og Kevin Jonas.

Romansespekulasjonene mellom Turner og Jonas begynte å svirre allerede høsten 2016, men det var først i mai året etter at paret omsider brøt tausheten. Den gang fortalte «Game of Thrones»-profilen at hun så flere fordeler av å være sammen med en annen berømt person.

- Jeg synes det er enklere å date en som forstår bransjen, og som er i samme verden. Man har forståelse for at man ikke kan se hverandre hele tida, fortalte hun til InStyle, og fortsatte:

- Man føler seg ikke som en idiot om man sier: «Agenten min sier at jeg ikke kan gjøre dette …».

LES OGSÅ: «Gift ved første blikk»-paret blir foreldre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer