Amalie Snøløs:

«Game of Thrones»-stjernen om likheten med Snøløs

- Det er helt utrolig!

SER DU LIKHETEN? «Farmen»-profilen Amalie Snøløs og Emilia Clarkes «Game of Thrones»-karakter Daenerys Targaryen har flere ganger blitt sammenlignet. Foto: Alex Iversen / TV 2, HBO Nordic
SER DU LIKHETEN? «Farmen»-profilen Amalie Snøløs og Emilia Clarkes «Game of Thrones»-karakter Daenerys Targaryen har flere ganger blitt sammenlignet. Foto: Alex Iversen / TV 2, HBO Nordic Vis mer
Publisert

Da Amalie Snøløs (22) var med på« Farmen» i 2017 var det mange som la merke til den slående likheten mellom henne og «Game of Thrones»-skuespiller Emilia Clarke (32), spesielt sistnevntes karakter Daenerys Targaryen.

De isblåe øynene og det kalde håret var bare deler av likhetstrekkene som fikk flere fans til å sperre opp øynene.

Amalie har tidligere uttalt til Se og Hør at hun ikke hadde sett på TV-serien da reaksjonene først begynte å tikke inn, men har i ettertid gjort seg kjent med karakteren hun sammenlignes med.

- Det er kjempehyggelig at folk påpeker at jeg likner på henne, og jeg tar det som et stort kompliment. Det handler antakeligvis om at vi begge har et ganske arisk utseende, veldig hvitt hår og litt mørkere øyenbryn, sa «Farmen»-profilen, som understreket at hun aldri har forsøkt å kopiere «dragenes mor».

Saken fortsetter nedenfor.

- Dette er helt sykt

I et nytt intervju med TV 2 får den britiske skuespilleren mildt sagt sjokk når hun ser sin norske dobbeltgjenger.

- Wow! Det visste jeg ikke. Det er helt utrolig, sier Clarke til nettstedet.

Videre mener 32-åringen at Snøløs er mye penere enn henne selv.

Til TV 2 sier nordmannen at hun blir flau over stjernens reaksjon - dog ikke på en negativ måte.

- Jeg blir flau. Jeg blir så sykt« fangirl». Dette er helt sykt. Jeg er fan av både henne og «Game of Thrones», så dette er sykt kult, sier hun.

Se og Hør har ikke lykkes med å komme i kontakt med Snøløs for en ytterligere kommentar.

Saken fortsetter nedenfor.

Til Se og Hør har 22-åringen tidligere fortalt at hun ikke prøver å likne på stjernen, men da hun deltok i «Skal vi danse» i fjor, gjorde hun imidlertid et unntak.

I fullt kostyme danset nemlig Snøløs på parketten utkledd som «dragenes mor», Daenerys Targaryen.

Jon Snow og Vegard Ylvisåker

Amalie er ikke den eneste norske kjendisen som har blitt sammenlignet med en av de populære «Game of Thrones»-karakterene.

TV-brødrene Bård (36) og Vegard Ylvisåker (39), som har gjort suksess med blant annet «I kveld med Ylvis LIVE» på TVNorge, trakk for halvannet år siden likheter mellom seg selv og et par av TV-seriens karakterer.

Saken fortsetter nedenfor.

LIKHET: Bård og Vegard Ylvisåker synes Vegard ligner på Jon Snow, spilt av Kit Harrington, i «Game of Thrones». Foto: NTB Scanpix
LIKHET: Bård og Vegard Ylvisåker synes Vegard ligner på Jon Snow, spilt av Kit Harrington, i «Game of Thrones». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Altså, jeg ligner jo på Tyrion, forklarte Vegard til Se og Hør under TVNorges vårlansering i 2017, før han raskt ble avbrutt av Bård.

- Ikke ta humorkortet.

Vegard innrømmet at han spilte på humor, og tenkte seg nok en gang på hvem han ligner mest på, før han svarte:

- Jon Snow. Du er vel kanskje «King Slayer» du, er du ikke? spurte han Bård, som ikke var enig i den sammenligningen.

- Nææh, da skal man legge godviljen til. Han er ganske keeg, forklarte han.

Bård fant det vanskelig å velge noen han ligner på, men hadde en klar formening om hvem han ikke vil sammenlignes med.

- Det er i hvert fall ikke Robert Baratheon, for å si det sånn. Vegard er jo en egen liga der, sa han om broren, som altså selv mente han kan sammenlignes med Jon Snow.

- Det er vel en slags grei skuring der, ja, istemte Vegard.

GAME OF THRONES: Denne uka var det «Game of Thrones»-tema på «Paradise Hotel». Da deltaker Erik Sæter fikk tittelen som konge av hotellet, ble lederstilen hans fort sammenlignet med en mindre populær karakter i HBO-serien. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc Vis mer

LES OGSÅ: Hollywood-stjerner siktet: Kjøpte plass på eliteskoler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer