FORLOVET SEG: Ifølge nettstedet Life&Style har Leslie Rose og Kit Harington forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET SEG: Ifølge nettstedet Life&Style har Leslie Rose og Kit Harington forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kit Harington og Rose Leslie:

«Game of Thrones»-stjernen forlovet seg

Kit Harington skal ha gått ned på kne etter romantisk middag.

Publisert

(Seoghør.no): Bare et par dager etter at sesong syv av den populære serien «Game of Thrones» hadde premiere, kommer nyheten om en søt forlovelse mellom to av skuespillerne.

Ifølge det amerikanske bladet Life&Style, skal Kit Harington (30) - eller Jon Snow - ha fridd til kjæresten Rose Leslie (30), som spilte Ygritte i serien.

Nettstedet hevder at en kilde nær paret eksklusivt har fortalt at Kit skal ha bedt Rose på en romantisk middag og deretter gått ned på kne.

- Hun begynte å gråte, og sa ja! sier kilden til Life&Style.

Paret har selv ikke bekreftet forlovelsen enda.

PÅ RØD LØPER SAMMEN: Rose Leslie og Kit Harington ved Royal Albert Hall. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER SAMMEN: Rose Leslie og Kit Harington ved Royal Albert Hall. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har holdt forholdet privat

Harington har hatt en av hovedrollene i «Game of Thrones» siden serien startet i 2011, mens Leslie kom inn i sesong to i 2012.

De to skal ha møttes og forelsket seg under innspillingen av serien, men ble ikke et par før i 2013. Siden da har de holdt forholdet privat.

Til Life&Style sier kilden at Leslie vokste opp i et slott i Aberdeenshire i Skottland og vil derfor gjerne ha et tradisjonelt skotsk bryllup, med sekkepiper og alt som hører med.

VINTEREN ER HER: En ny trailer på hele to minutter avslører en del av handlingen i den kommende sesongen av «Game of Thrones». Video: HBO Vis mer

Forfalsket scener før premieren

Før den etterlengtede sesong syv av Game of Thrones hadde premiere denne uken, var fansen desperate etter en smugtitt på de nye scenene.

Det benyttet produksjonsteamet av serien seg av.

I oktober i fjor dukket det nemlig opp en rekke bilder der det kunne se ut til at karakterene Daenerys Targaryen og Jon Snow møtes for første gang.

Tidligere har det vært heftige spekulasjoner rundt når de to ville møtes, derfor ble bildene slått stort opp i media.

FALSK SCENE: Dette var et av bildene som dukket opp i pressen, men som kan være en av de falske scenene. Foto: NTB Scanpix
FALSK SCENE: Dette var et av bildene som dukket opp i pressen, men som kan være en av de falske scenene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det hele viste seg imidlertidig å være en spøk.

I et intervju med Jimmy Kimmel denne måneden, avslørte Harington at noen av fotografiene som angivelig skulle være «lekket» fra filmsettet slett ikke er lekkasjer, men et planlagt stunt for å sende fansen på villspor.

- Vi forfalsket noen scener. Vi satt noen av skuespillerne sammen i ulike situasjoner akkurat når vi visste at det var paparazzi-fotografier i nærheten, sånn at de tok bilder som til slutt endte opp på internett som falske scener, sa Harington til Kimmel.

Nøyaktig hvilke scener som ikke er ekte vil ikke Harington avsløre, men det skal dreie seg om noen av scenene som ble filmet i Spania.

Harington skal selv ha vært med i tre av disse - noe som betyr at scenen som viser møtet mellom Jon Snow og Daenerys Targaryen kan ha vært en av de falske scenene.

LES OGSÅ: «Game of Thrones»-stjernen bryter tausheten om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer