Game of Thrones-stjernen ble hetset på nett

- 2014 var det verste året i livet mitt, sier Maisie Williams.

SUKSESSROLLE: Maisie Williams spiller rollen som Arya Stark i Game of Thrones. Foto: All Over Press
SUKSESSROLLE: Maisie Williams spiller rollen som Arya Stark i Game of Thrones. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I rollen som Arya Stark har skuespilleren Maisie Williams (17) gjort seg bemerket i suksess-serien «Game of Thrones».

MOBBET PÅ NETTET: Da 17-åringen ble mobbet på nettet, tok hun igjen og sendte netthets tilbake. - Det verste året i mitt liv, sier Williams nå. Foto: All Over Press
MOBBET PÅ NETTET: Da 17-åringen ble mobbet på nettet, tok hun igjen og sendte netthets tilbake. - Det verste året i mitt liv, sier Williams nå. Foto: All Over Press Vis mer

Men suksessen til tross, 2014 var ikke et godt år for den unge stjernen.

- Det er det verste året i livet mitt, sier Williams til nettstedet The Debrief ifølge Contactmusic.com.

Grunnen? Netthets. Williams forteller at hun fikk grusomme, anonyme meldinger på spørsmål og svar-nettstedet Formspring.

- Jeg ble kalt rar fordi jeg ikke var på skolen, en tispe, at ingen likte meg, og at folk latet som de likte meg bare fordi jeg var kjent. Det var grusomt.


Men Williams fant ut hvem som stod bak de anonyme meldingene. Da fyrte hun tilbake med samme mynt.

- Det var en forferdelig opplevelse. Jeg visste hvem jenta som sendte anonyme meldinger var, og nå skal jeg være helt ærlig. Vi sendte forferdelige meldinger tilbake. Hun slettet Formspring-siden sin på grunn av mobbing. Men ikke lenge etter kom den opp igjen. Jeg lurte på hvorfor. Det beste ville vært å holde seg unna. Det var det verste året i livet mitt, og det var takket være Formspring, sier Williams.

LES OGSÅ: 86.000 søkte på Game of Thrones-roller