Game of Thrones-stjerne arrestert av politiet

Skuespilleren Sean Bean er i hardt vær etter å ha blitt anmeldt av eks-kona for telefontrusler.

GIFT OG SKILT FOR FJERDE GANG: Ekteskapet med Georgina Sutcliffe varte bare to år . Nå er skuespilleren Sean Bean anmeldt for trusler mot eks-kona, to år etter at de skilte seg. Foto: All Over Press
GIFT OG SKILT FOR FJERDE GANG: Ekteskapet med Georgina Sutcliffe varte bare to år . Nå er skuespilleren Sean Bean anmeldt for trusler mot eks-kona, to år etter at de skilte seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske TV- og filmstjernen Sean Bean (53) ble onsdag arrestert for trusler mot sin eks-kone Georgina Sutcliffe, og måtte bli med til avhør på en politistasjon i London, ifølge avisen Daily Mail.

Bean har den siste tiden gjort suksess som krigeren Ned Stark i serien «Game of Thrones» - som her til lands sendes på Canal + og NRK.

Ifølge Daily Mail skal han ha plaget Sutcliffe - som han skilte seg fra i 2010 etter to års ekteskap - med en rekke krenkende tekstmeldinger og samtaler over telefonen.

London-politiet sier til Daily Mail at de har hatt en 53 år gammel mann inne til avhør, som var mistenkt for truende oppførsel.

I tillegg til avhør skal Bean ha måttet avgi sine fingeravtrykk og DNA-prøve på politistasjonen. Han ble senere løslatt mot kausjon.

Bean - som totalt har vært gift fire ganger - har så langt ikke kommentert arrestasjonen.

Han har tidligere også gjort suksess på filmlerretet i sin rolle som Boromir i den første av «Ringenes Herre»-filmene.

Foreløpig er det ikke kjent hva slags straff Bean kan vente seg, dersom han blir funnet skyldig.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Samantha Ronson arrestert etter fyllekjøring

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer