RAMMET AV DØDSFALL: Fredag døde den nordirske skuespilleren JJ Murphy, bare fire dager etter at 86-åringen hadde begynt innspillingen av sine første scener i den kommende, femte sesongen av «Game of Thrones». Dette illustrasjonsbildet er fra sesong to av den populære HBO-serien. Foto: Stella Pictures
RAMMET AV DØDSFALL: Fredag døde den nordirske skuespilleren JJ Murphy, bare fire dager etter at 86-åringen hadde begynt innspillingen av sine første scener i den kommende, femte sesongen av «Game of Thrones». Dette illustrasjonsbildet er fra sesong to av den populære HBO-serien. Foto: Stella PicturesVis mer

«Game of Thrones»-skuespiller døde under innspillingen

Skuespiller JJ Murphy døde brått etter fire dager på settet.

SEOGHØR.NO: Den nordirske skuespilleren JJ Murphy er død, 86 år gammel, melder The Guardian.

Murphy var i gang med å spille inn de første scenene sine i den neste sesongen av «Game of Thrones», da han fredag kollapset og døde.

Han hadde da kun vært på innspillingsettet i fire dager, ifølge The Guardian.

Skuespilleren skulle ha rollen som Ser Denys Mallister, det eldste medlemmet av The Night's Watch, i suksesseriens femte sesong.

Ifølge Murphys agent, Phillip Young, var 86-åringen «absolutt henrykt» over å ha fått en rolle i «en av verdens største produksjoner på dette tidspunktet i karrieren», skriver The Guardian.

Fra slutten av 1940-tallet var Murphy aktiv i det nordirske teatermiljøet, og i en årrekke jobbet han på Lyric Theatre i Belfast sammen med blant andre Liam Neeson (62).

- Hans død er et tragisk tap, som kommer mot slutten av en lang og fyldig karriere, uttaler agenten hans videre. 

For øyeblikket er det ikke kjent om TV-seriens produsenter vil finne en ny skuespiller til å spille JJ Murphys rolle, eller skrive om scenene han skulle opptre i, melder Huffington Post.

LES OGSÅ: - Ja, vi har forlovet oss