Gamblingproblem setter ekteskapet på spill

Ben Affleck og Jennifer Garners ekteskap kan nå snart være historie.

TRØBBEL I PARADIS: Ben Affleck og Jennifer Garner opplever problemer i ekteskapet etter at Bens gamblingvaner ble kjent. Her er paret med døtrene Violet Anne og Seraphina Rose Elizabeth. Foto: Stella Pictures
TRØBBEL I PARADIS: Ben Affleck og Jennifer Garner opplever problemer i ekteskapet etter at Bens gamblingvaner ble kjent. Her er paret med døtrene Violet Anne og Seraphina Rose Elizabeth. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Ben Affleck (38) og Jennifer Garners (39) ekteskap er hardt vær etter de sjokkerende avsløringene om filmstjernens gambling.

Venner av paret uttaler at Jennifer tar det hardt at hennes ektemann gjennom seks år ikke har vært ærlig med henne, og at han nå har gått tilbake til sitt gamle mønster med drikking og gambling.

Det skal være snakk om at Ben har satset mange millioner dollar bak hennes rygg i et høytsatsende pokerspill med A-kjendiser som Tobey Maguire (36), Matt Damon (40) og Leonardo DiCaprio (36).

- Ben forteller venner at Jen maser og kjefter på ham for skandalen, sier en kilde til OK! magazine, og legger til at Ben normalt tapte titusener av dollar hver kveld.

Kjendisgutta skal ha dannet en hemmelig klubb, der Ben hadde en av nøkkelrollene. De skal sammen ha arrangert pokerkvelder opp til to ganger i uker. Da paret giftet seg i 2005 lovte Ben sin kjære at han var nykter og hadde sluttet med gambling – men løftet har tydeligvis falt i grus.

- Ben har en veldig tvangsmessig natur og kan ikke noe for det. Når han først begynner, kan han ikke stoppe, men hvis man taper opp til 50.000 dollar er det et problem uansett hvor rik du er, sier en kilde fra pokerklubben.

Kilden legger til at Ben tar skandalen svært hardt, og at hvis ting blir verre kan Jen ende opp som alenemor.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ben Affleck er tidligere alkoholiker