VENTER MED BARN: - I mellomtiden har jeg tre tantebarn, og mange av vennene mine har barn, så jeg får tilbringe tid med andres småbarn så mye jeg kan, sier Ingvill Måkestad Bovim på spørsmål om hun vil vente med å bli mamma. Foto: SCANPIX
VENTER MED BARN: - I mellomtiden har jeg tre tantebarn, og mange av vennene mine har barn, så jeg får tilbringe tid med andres småbarn så mye jeg kan, sier Ingvill Måkestad Bovim på spørsmål om hun vil vente med å bli mamma. Foto: SCANPIX Vis mer

Gambler ikke på å få barn etter OL

- Det er ikke gitt at man kommer tilbake etter en fødsel, mener friidrettsjenta Ingvill Måkestad Bovim.

Publisert
SEHER.NO: Ingvill Måkestad Bovim (30) fikk sitt definitive gjennombrudd som mellomdistanseløper under årets friidretts-VM i Daegu. 30-åringen tok nemlig en imponerende sjetteplass på 1500-meteren.

Bovim og treneren hennes, Knut Jæger Hansen, har utvidet langtidsplanen til å inkludere OL i Rio de Janeiro i 2016. Det betyr at Odda-jenta og ektemannen ikke vil få barn før etter det, skriver Dagbladet. Da er hun 35 år gammel.

- Jeg tar ett år av gangen, men motivasjonen har selvfølgelig mye å si. Jeg tenker at hvis jeg er 34-35 år når jeg får barn, så er det helt greit. I mellomtiden har jeg tre tantebarn, og mange av vennene mine har barn, så jeg får tilbringe tid med andres småbarn så mye jeg kan, sier hun til avisen.

Bovim er kritisk til å sette et eventuelt barn til verden allerede etter OL i London neste år.

- Det er ikke gitt at jeg vil komme tilbake til samme nivå da. Historien viser at det er litt «fifty-fifty» om man kommer tilbake etter en fødsel, mener 30-åringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik møtte Rachel Tom-Erik  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer