- Galskapen vinner til slutt

Disse artistene er omsider klare for Oslo Spektrum.

FULL FEST: Sie Gubba og The Lucky Bullets blir begge å se i den store MGP-finalen i Oslo Spektrum neste helg. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FULL FEST: Sie Gubba og The Lucky Bullets blir begge å se i den store MGP-finalen i Oslo Spektrum neste helg. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se seiersintervjuet nederst i saken!
 
SARPSBORG (SEHER.NO): Lørdag var det klart  for den aller siste delfinalen i årets Melodi Grand Prix, der de to siste finalistene skal kåres. «Sistesjansen» er, i motsetning til de andre delfinalene formet som en cup, der to og to bidrag kjemper mot hverandre til det står igjen to finalister. 

Fra før av er det kjent at Mimi Blix var blant dem som måtte gi tapt i den første duellen. Dermed møtte Sie Gubba, som slo ut Mimi, storfavoritten Use Me i den avgjørende duellen. Det endte med Sie Gubba-seier, noe som betyr at bandet er klare for den store finalen i Oslo Spektrum neste helg.

I den andre duellen møttes The Lucky Bullets og Susperia. Der var det The Lucky Bullets som dro det lengste strået. Dermed slår The Lucky Bullets og Sie Gubba følge med de allerede finaleklare artistene, som er Åste & Rikke, Hanne Sørvaag, Stella Mwangi, Babelfish, Helene Bøksle og Blacksheeps.

- Dette er absolutt fantastisk. Jeg finner ikke engang ord! Jeg visste ikke at noen trodde på dette skranglebandet, men galskapen vinner til slutt, sier The Lucky Bullets frontmann, Knud Kleppe til Seher.no umiddelbart etter lørdagens sending.

Se video med The Lucky Bullets-vokalisten her:


[obj:media:9363]Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Modell-Mimi på hodet ut av MGP