I RETTEN: Rettsaken mot Jack Jordan, som har plaget Uma Thurman, er i full gang. Foto: AP
I RETTEN: Rettsaken mot Jack Jordan, som har plaget Uma Thurman, er i full gang. Foto: APVis mer

Gal mann sjikanerer Thurman

Mannen sendte filmstjernen en tegning med barberblader og en brud, som hadde fått hodet skåret vekk.

SEHER.NO: En sinnsforvirret mann, som i lengre tid har sjikanert Kill Bill-stjernen Uma Thurman (38), lignet en eneste stor unnskyldning da han skulle forklare sin bisarre oppførsel i byretten i New York.

- Det er uvanlig at jeg oppfører meg sånn. Jeg føler meg faktisk udmyket over hele situasjonen, sa den 37 år gamle mannen, som heter Jack Jordan, under høringen.

Jordan er arbeidsløs, og bor stadig hjemme hos sin mor og far. Nå er han altså tiltalt for å ha sendt utallige e-poster til skuespillerstjernens familie, og for å ha ventet i timesvis foran Thurmans hoveddør på Manhattan.

I tillegg har han sendt filmstjernen en tegning med barberblader og en brud, som hadde fått hodet kappet av. Samtidig har han kalt Thurmans barn for en "illusjon".

- Jeg flippet fullstendig ut. Det var et mareritt, fortalte den 38 år gamle skuespillerinnen.

Jack Jordan på sin side fortalte at hans interesse for Thurman begynte da han gikk på gymnaset. Med tiden har han trodd at han og den blonde skjønnheten hører sammen...

- Jeg ble overveldet av en sterk følelse av kjærlighet. Det var en følelse jeg aldri tidligere har opplevd, sa han.

Rettsaken mot Jack Jordan fortsetter neste uke, og 37-åringen risikerer opp til ett års fengsel dersom han blir funnet skyldig i anklagene.

LES OGSÅ: Arlin er Norges Uma Thurman