REDD FOR BARNA: Sheryl Crow passer godt på barna Wyatt og Levi etter å ha blitt truet på livet av en sinnsforvirret mann. Foto: All Over Press
REDD FOR BARNA: Sheryl Crow passer godt på barna Wyatt og Levi etter å ha blitt truet på livet av en sinnsforvirret mann. Foto: All Over PressVis mer

Gal fan vil skyte Sheryl Crow

Sangeren lever i frykt etter dødstrusler fra sinnsforvirret fan.

SEOGHØR.NO: Countrysangeren Sheryl Crow (50) lever i konstant frykt etter at en sinnsforvirret fan har kommet med voldelige trusler mot henne, familien hennes og de ansatte.

Det er nettstedet TMZ som har fått tilgang til rettsdokumentene der Sheryl forteller om sin frykt for 45 år gamle Philip Gordon Sparks og ber om at han blir idømt et besøksforbud.

Sparks skal ha publisert merkelige meldinger om sangeren på Facebook siden april. I tillegg skal han ha anklaget henne for innbrudd og tyveri.

«For meg var det åpenbart at Sparks er sinnsforvirret fordi meldingene hans var desillusjonerte og fylt med banneord og sinte tirader. Andre innlegg hevdet at jeg filmet ham konstant, prøvde å få ham arrestert og at jeg hadde stjålet penger fra ham. Alle beskyldningene var selvfølgelig falske», sier stjernen i dokumentene.

Situasjonen skal ha forverret seg ytterligere i forrige uke da Sparks besøkte kontorene til Screen Actors Guild og sa at han ville skyte sangeren. Nå frykter hun ikke bare for sin egen sikkerhet, men også for sine to sønner, barnepike, søster, assistent, foreldre og managere.

Dommeren har ennå ikke bestemt om Crow får innvilget besøksforbudet mot Sparks.

Andre stjerner som har blitt jaget av sinnsforvirrede mennesker inkluderer Usher, Blake Lively, Selena Gomez, og Pamela Anderson.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har en svulst på hjernen