RAR OG LETTKLEDD: Lady Gaga hylles for sitt merkelige vesen i sin nye musikkvideo. Foto: YouTube
RAR OG LETTKLEDD: Lady Gaga hylles for sitt merkelige vesen i sin nye musikkvideo. Foto: YouTubeVis mer

Gaga slutter aldri å sjokkere

Popstjernen skuffer ikke fansen denne gangen heller. Se video.

SEHER.NO: Popkometen Lady Gaga slutter aldri å overraske. Denne uken slapp Gaga, eller Stefani Joanne Angelina Germanotta (23) som hun egentlig heter, videoen til sangen ”Bad Romance”. Og den platinablonde stjernen gir fansen akkurat det de forventer.

Se musikkvideoen til "Bad Romance" nederst i saken!

23-åringen har det siste året blitt like kjent for sine mange avslørende antrekk og utradisjonelle scenestunt, som sine superhits "Poker Face" og "Just Dance". Den nye musikkvideoen er også i kjent Gaga-stil.

"Bad Romance"-videoen er blant annet fylt med mennesker kledd i lateksdrakter, og Gaga selv viser seg i utallige, spektakulære kostymer og hårfrisyrer, blant annet en diamantkjole og en isbjørnkappe.

I én scene ligger stjernen i badekaret og viser som vanlig mye hud, og hele videoen ender med at en mann går opp i flammer.

Nå får popkometen skryt for den spesielle musikkvideoen sin av kjendisnettstedet Eonline.

"Tidligere har vi syntes at de nådeløse forsøkene hennes på oppmerksomhet har vært utmattende, men denne musikkvideoen får oss til å sette pris på alt Gaga bringer inn i popmusikkens verden," skriver Eonline, som oppfordrer stjernen til å fortsette å være annerledes.

"Så fortsett å vær en raring, Gaga. Vil det plage oss? Ja, noen ganer. Men andre ganger trenger vi virkelig en popstjerne i transe-sminke som bærer en isbjørnkappe og setter fyr på ting."


LES OGSÅ: Slik ser Gaga virkelig ut