Gaga naken i bassenget

Popstjernen får ikke nok av sin nye kjæreste.

NAKENBAD: Lady Gaga overrasket fansen med å legge ut et bilde av seg selv som bader tilsynelatende naken med kjæresten Taylor Kinney på sin hjemmeside. Foto: littlemonsters.com
NAKENBAD: Lady Gaga overrasket fansen med å legge ut et bilde av seg selv som bader tilsynelatende naken med kjæresten Taylor Kinney på sin hjemmeside. Foto: littlemonsters.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen lady Gagas forhold til kjæresten Taylor Kinney (31) har gått opp og ned siden de to møtte hverandere under innspillingen av hennes musikkvideo til sangen «You and I» i fjor.

Men den siste tiden har paret virket mer forelsket enn noen gang, noe lady Gaga - som egentlig heter Stefani Germanotta (26)  - understreket ved å legge ut et bilde av paret kyssende i et svømmebasseng og uten klær.

«T og meg» skrev «Poker Face»-sangerinnen under bildet, som hun har lagt ut på sin offisielle nettside LittleMonsters.com. Kinney er blant annet kjent for sin rolle i TV-serien «The Vampire Diaries».

Å kaste klærne foran kamera er ikke noe lady Gaga er ukjent med. Tidligere har hun posert kun dekket av «mini-menn» for sin nye parfyme «Fame» og blottet både bryst og rumpe på byen i Los Angeles.

Ifølge Daily Mail, skal lady Gaga også ha benyttet helgen til å la kjæresten møte hennes foreldre i New York.

Nå spekulerer mange fans i om dette er et tegn på at paret går med tanker om å forlove seg...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blottet både bryst og rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer