Gaga med enda en kjøttkjole

Lady Gaga er vant til å sjokkere med vanvittige klesplagg. Nå hyller hun sitt tidligere 2010-stunt med et nytt sceneantrekk.

ÅRETS KJØTTPLAGG: Her er kjøttkjole nummer to, som hun bruker i den aktuelle konsertturnéen "The Born This Way Ball". Men kjolen ser denne gangen ut til å være kunstig.  Foto: Twitter
ÅRETS KJØTTPLAGG: Her er kjøttkjole nummer to, som hun bruker i den aktuelle konsertturnéen "The Born This Way Ball". Men kjolen ser denne gangen ut til å være kunstig. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Lady Gaga (26) fikk verdens oppmerksomhet da hun brukte en kjole laget av kjøtt, på MTV Video Music Awards i 2010. Nå har hun gjort det igjen.

I forbindelse med hennes konsert i Tokyo, publiserte hun et bilde av seg selv på Twitter med enda en kjøttkjole. Denne gangen er den kunstig, men gjenskaper det samme utseendet.

Gaga hadde også på seg en mindre kjøttdrakt i den japanske utgaven av motebladet Vogue Homme. Hun har flere ganger blitt kritisert av dyrevernsaktivister, blant annet fra organisasjonen PETA. Også Ellen DeGeneres syns det var ubehagelig å ha henne som gjest i showet sitt, da hun brukte den samme kjøttkjolen, som hun gjorde på MTVs årlige prisutdeling. 

I den nye opptredenen, er hun omgitt av kadavere, mens hun selv ser ut som et stykke kjøtt.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, som er sangerinnens fulle navn, er for tiden ute på konsertturméen «The Born This Way Ball». Den kommer til Skandinavia i slutten av august, men ikke til Norge. Hennes nyeste album av samme navn, har nå solgt over åtte millioner eksemplarer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anine Stang viser undertøy med Lady Gaga  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer