Ga TV-dommerne strippesjokk

Beatrix overrasket på direkten. Se video!

<strong>FIKK DOMMERNE TIL Å RØDME:</strong> Dommer Alesha Dixon visste ikke hvor hun skulle se, da burleskdanseren Beatrix von Bourbon kastet toppen på sin audition i «Britain's Got Talent». Foto: ITV
FIKK DOMMERNE TIL Å RØDME: Dommer Alesha Dixon visste ikke hvor hun skulle se, da burleskdanseren Beatrix von Bourbon kastet toppen på sin audition i «Britain's Got Talent». Foto: ITV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-dommeren Simon Cowell er kjent for sine mange nådeløse tilbakemeldinger i talent-program som «X Factor» og «Britain's Got Talent».

Men i lørdagens utgave av sistnevnte program, fikk den kvinnelige danseren Beatrix von Bourbon 52-åringen og hans dommerkolleger til å miste munn og mæle.

Etter å ha startet rolig, begynte Beatrix - som til daglig danser i lettkledde burleskshow - å kaste klærne foran dommerne, publikum og millioner av TV-seere.

Til slutt stod hun igjen toppløs på scenen, til stor applaus.

Se video av opptredenen her!

De kvinnelige dommerne Alesha Dixon og Amanda Holden så rødmende ned i bordet under opptredenen, mens Cowell og hans kollega David Walliams smilte fra øre til øre.

- Beatrix, har du en sang til? spøkte Simon, før han sa at hun var helt på høyde med burleskstjernen Dita von Teese. Deretter sendte alle fire dommerne henne videre til neste runde.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg frykter at noen skal drepe ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer