Bianca Ingrosso:

Ga tøft ultimatum etter aborten

Den svenske influenseren åpner opp ytterligere om graviditeten.

ÆRLIG: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso røper at hun har gitt kjæresten et ultimatum etter aborten. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
ÆRLIG: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso røper at hun har gitt kjæresten et ultimatum etter aborten. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert

I forrige uke kom nyheten om den at den svenske influenseren, Bianca Ingrosso (25), hadde åpnet seg opp om aborten hun fikk utført tidligere i år.

Nyheten avslørte hun i en episode av familiens realityserie, «Wahlgrens Värld», der hun kunne avsløre gravidnyheten overfor moren, Pernilla Wahlgren (52).

- Phillipe vil ikke. Jeg har ikke villet fortelle om det, for jeg har ikke bestemt meg. Og jeg vil ikke fortelle for jeg vil ikke at det første skal … han vil virkelig ikke nå, sa 25-åringen i programmet, som selv hevdet at hun og kjæresten, Phillipe Cohen (26), ikke var enige om valget.

Denne uken ble det sluppet enda en ny episode av den populære serien i Sverige, og det ble nok en gang en svært følsom affære. Der forteller nemlig influenseren at valget var alt annet enn enkelt.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Det var ikke lett

25-åringen hadde nemlig bestilt en time for aborten, men etter at jordmor påpekte at det ikke er mulig å angre etter at man har tatt pillen, får Bianca panikk og velger å avbryte.

- Det var ikke lett. Jeg gikk til jordmoren og skulle ta en tablett, men klarte ikke, så jeg gikk derfra. Det var virkelig ikke et åpenbart valg, jeg var frem og tilbake på valget i flere dager, forteller influenseren i episoden, ifølge svenske Hänt.

Pernilla, som fulgte datteren til jordmoren, legger til at det umulig kan ha vært et lett valg for 25-åringen - fordi hun så gjerne vil bli mamma.

Gravid innen ett år

Dette er influenserens tredje abort, og hendelsen skal ha fått henne til å reflektere over forholdet med kjæresten. I episoden forteller hun nemlig at hun trodde de hadde kommet lenger.

- Vi burde ha kommet så mye lenger i forholdet vårt (...) Om ikke dette får oss til å komme nærmere hverandre, hvordan skal vi da kunne gjøre det uten barn?, spør hun seg selv.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

Videre forteller Bianca at de har hatt det tøft det siste halvåret, fordi de begge åpenbart er egoister. Er det noe 25-åringen imidlertid har innsett, så er det hvor viktig et barn er for henne. Derfor har hun gitt kjæresten et ultimatum.

- Innen ett år vil jeg være gravid. Jeg driter i om jeg blir gravid med Phillipe og vi gjør det slutt. Da får det bli sånn. Jeg kommer aldri til å ta abort igjen. Så jeg har stilt han et ultimatum om at jeg skal være gravid om ett år hvis det er han og jeg. Jeg skal være en ung mamma, forteller hun.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Av-og-på-forhold

Det svært populære kjæresteparet har vært i et av-og-på-forhold siden de ble sammen for seks år siden, og gjort det slutt flere ganger. I vinter ble paret nok en gang sammen igjen, etter et lengre opphold.

- Vi har vært sammen i seks år, og det har vært veldig mye opp og ned. Vi trenger å finne ut av ting. Vi kan være flinke til å feie ting under teppet. Vårt problem er at vi ikke har funnet vår måte å kommunisere på, fortalte 25-åringen nylig i en videoblogg på sin egen Youtube-kanal.

Bianca Ingrosso har gjennom sommeren og høsten også snakket ærlig om at hun har vært langt nede.

Om det skyldes aborten eller ikke, vites ikke, men tidligere denne sommeren fortalte influenseren at hun ikke ville omgås mennesker, hadde lite energi, samtidig som hun ønsket å være i fred.

- Jeg har det ikke så bra psykisk, og som jeg har fortalt til dere er jeg bare hjemme og forsøker å hvile og ikke sosialisere meg. Jeg tar det bare helt rolig, fortalte hun i videoen, ifølge Expressen.

LES OGSÅ: Bianca Ingrosso sjokkerer med bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer