Bianca Ingrosso:

Ga tøft ultimatum etter aborten

Den svenske influenseren åpner opp ytterligere om graviditeten.

ÆRLIG: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso røper at hun har gitt kjæresten et ultimatum etter aborten. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
ÆRLIG: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso røper at hun har gitt kjæresten et ultimatum etter aborten. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert

I forrige uke kom nyheten om den at den svenske influenseren, Bianca Ingrosso (25), hadde åpnet seg opp om aborten hun fikk utført tidligere i år.

Nyheten avslørte hun i en episode av familiens realityserie, «Wahlgrens Värld», der hun kunne avsløre gravidnyheten overfor moren, Pernilla Wahlgren (52).

- Phillipe vil ikke. Jeg har ikke villet fortelle om det, for jeg har ikke bestemt meg. Og jeg vil ikke fortelle for jeg vil ikke at det første skal … han vil virkelig ikke nå, sa 25-åringen i programmet, som selv hevdet at hun og kjæresten, Phillipe Cohen (26), ikke var enige om valget.

Denne uken ble det sluppet enda en ny episode av den populære serien i Sverige, og det ble nok en gang en svært følsom affære. Der forteller nemlig influenseren at valget var alt annet enn enkelt.

- Det var ikke lett

25-åringen hadde nemlig bestilt en time for aborten, men etter at jordmor påpekte at det ikke er mulig å angre etter at man har tatt pillen, får Bianca panikk og velger å avbryte.

- Det var ikke lett. Jeg gikk til jordmoren og skulle ta en tablett, men klarte ikke, så jeg gikk derfra. Det var virkelig ikke et åpenbart valg, jeg var frem og tilbake på valget i flere dager, forteller influenseren i episoden, ifølge svenske Hänt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer