Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

Ga tilbake BH: - Samlet inn mye penger

BH-en samlet inn tusenvis av kroner - nå er den levert tilbake.

GJENFORENT: Victoria Engan og Stian Thorbjørnsen møttes igjen for at førstnevnte skulle få tilbake BH-en sin. Foto: Privat
GJENFORENT: Victoria Engan og Stian Thorbjørnsen møttes igjen for at førstnevnte skulle få tilbake BH-en sin. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I august i fjor fikk Stian «Staysman» Thorbjørnsen (40) en BH kastet mot seg mens han sto på scenen. Hendelsen skulle etter hvert vise seg å ta en uventet vending.

BH-en, som tilhørte 29 år gamle Victoria Engan, endte opp med å samle inn 45 000 kroner til Brystkreftforeningen.

Det startet med at Engan stilte opp til intervju etter BH-episoden. Hun kunne da fortelle at hun måtte kjøpe ny, fordi hun bare hadde amme BH-er igjen. Den hun kastet på scenen var nemlig hennes siste «vanlige».

NERVEPIRRENDE: Stian Thorbjørnsen hadde aldri trodd han skulle få være med i programmet. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet Vis mer

Da tok Thorbjørnsen grep og startet en Spleis. 90 prosent av pengene skulle gå til Brystkreftforeningen, mens 10 prosent skulle gå til Engan og undertøysinnkjøp.

- Først var det bare en litt gøyal greie for at Victoria skulle få tilbake BH-en sin, men så tok det såpass av at hele greia ble en fin kombinasjon av rølp og veldedighet! Må gi kreds til Victoria som stilte til det første intervjuet som trigget det, sa Thorbjørnsen til Dagbladet den gangen.

Etter hvert ble artisten og Engan enige om at alle pengene skulle gå til Brystkreftforeningen. Men historien slutter ikke der.

«LINDMO»: Da Stian «Staysman» Thorbjørnsen gjestet «Lindmo» på NRK, fortalte han om hvorfor han forandret livsstilen sin. Fra å veie 122 kilo og ha et kosthold i stor grad bestående av chips og øl, begynte han å gå lange turer. Video: NRK Vis mer

Møttes igjen

Nylig møttes de to igjen, og da leverte Thorbjørnsen BH-en tilbake til dens opprinnelige eier.

«BH-en som Victoria Engan kastet på scenen i fjor sommer endte opp med å samle inn 45 000 kroner til Brystkreftforeningen. På høy tid at BH-en kom tilbake til sin rettmessige eier før konserten i Bodø nå på fredag», skrev Thorbjørnsen på Instagram, sammen med et bilde av de to.

Lydtekniker fant BH-en

Thorbjørnsen forteller overfor Se og Hør at de to hadde snakket om å møtes. Han syntes stuntet var kult og at Engan hadde vært så sporty som hadde stilt opp i medier i etterkant og blitt med på innsamlingen.

Artisten tilbød derfor at hun kunne komme på Rockefeller i Oslo da han skulle ha konsert der, men istedenfor endte hun opp på en konsert han skulle ha i Bodø.

LEKEN: I siste «Sofa»- episode for 2021 fikk Petter Pilgaard en leken gave av forloveden Vendela Kirsebom. Video: TV 2 Vis mer

Der møttes de to, og BH-en ble levert tilbake.

- Hun synes det hele var veldig morsomt, og det ble jo jækla fint i og med at vi fikk samlet inn så mye penger. Jeg synes jo det var et lite eventyr hele greia, og nå er ringen sluttet, sier Thorbjørnsen til Se og Hør før han legger til:

- Og så er det så gøy at det startet med noe så banalt, som at hun kastet BH-en sin på scenen min.

I utgangspunktet trodde begge at BH-en var gått tapt etter at den ble kastet mot scenen. Det viste seg at den fremdeles fantes.

UT AV SKAPET: Niklas Baarli forteller om da han kom ut av skapet i «Alt min far ikke har lært meg». Video: TV 2 Vis mer

- Det var noen lydteknikere som hadde tatt vare på den. Jeg spilte først i Fauske på sommeren, og så var jeg tilbake der og brukte det samme lydfirmaet noen måneder etterpå. Da viste det seg at BH-en fantes i beste velgående, forteller artisten.

- Ble starstruck

BH-ens opprinnelige eier var også svært fornøyd med møtet, kan hun fortelle over telefon til Se og Hør. Selv om det var fint å få tilbake undertøyet, var det ikke det som var det største for Engan.

- Det var mest stas å møte Stian. Jeg var 29-åringen som kastet en BH på deg på scenen, liksom. Jeg ble litt starstruck, innrømmer hun.

Hun synes det er fantastisk at denne hendelsen kunne ende opp med å samle inn så mye penger til en god sak.

GIR UT SOMMERLÅT: Petter Pilgaard trodde at mange kjendiser skulle være med i musikkvideoen til Staysman. Slik ble det ikke. Video: Kine Falch Se hele musikkvideoen her: https://www.seher.no/video/se-musikkvideoen-til-staysman-og-pilgaards-sommerlat/GSIa3imx Vis mer

- Det er fantastisk at et lite fyllestunt endte med det, sier Engan til Se og Hør.

29-åringen takker også artisten for at det endte som det gjorde.

- Jeg må jo bare si at jeg synes det var skikkelig sporty og rått gjort av Stian!

LES OGSÅ: Overraskende avgjørelse: - Ingen robot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer