Elton John og Ed Sheeran:

Ga superstjernen frekk gave

- Jeg vet ikke om det er fordi jeg har vært en kjempepikk.

GODE VENNER: Ed Sheeran overrasket Elton John med spesiell gave til hans bursdag tidligere i år. Foto: Mark Allan / INVISION / NTB
GODE VENNER: Ed Sheeran overrasket Elton John med spesiell gave til hans bursdag tidligere i år. Foto: Mark Allan / INVISION / NTB Vis mer
Publisert

Elton John (74) regnes som en av verdens største stjerner, og med den karrieren han har lagt bak seg er det ikke uten grunn.

Ikke overraskende har den britiske sangstjernen håvet inn gode summer på sin over 40 år lange popkarriere. 74-åringen skal være god for over fire milliarder kroner - så man kan trygt si at han sitter godt i det.

Men selv om man er milliardær og mest sannsynlig har alt det man trenger, er det alltid hyggelig å få gaver. Og denne gangen var avsenderen en annen superstjerne. Det melder danske Se og Hør.

- En kjempepikk

Nylig gjestet nemlig Johnn radioprogrammet og podkasten «Carrie and Tommy Show». Der fortalte han om den frekke gaven han fikk fra Ed Sheeran (30) i anledning sin 74-årsdag i mars.

FREKK GAVE: Elton John, Carey Mulligan, Stephen Fry og Pink er gjester hos Graham Norton. Der kommer de inn på sine personlige historier om rapstjerna Eminem. Video: BBC Brit Vis mer

- Til min fødselsdag i år ga han meg en gigantisk marmorpenis, sier «Rocket Man»-sangeren, og legger til:

- Jeg vet ikke om det er fordi jeg har vært en kjempepikk eller hva den betyr. Men den er skikkelig stor, og flott laget.

Uavhengig av om John satte pris på den frekke gaven eller ikke, innrømmer han at marmorpenisen ikke har fått hedersplassen i stua. Det fikk han nemlig ikke lov til av sin ektemann.

- Den er gjemt et sted hvor barna ikke kan se den, røper tobarnsfaren.

Superstjernen sto fram som bifil i et intervju med Rolling Stone i 1976, og har siden 2014 vært gift med kanadiske David Furnish (58). Sammen har paret de to sønnene Elijah Joseph Daniel (8) og Zachary Jackson Levon (10).

TILBAKE: Endelig er favorittgutta tilbake med sesong 5 av «Hvite Gutter». Reporter: Julie Easter. Video: Maria Hansen/ Rød Løper Vis mer

Fikk varige men

I oktober 2019 ble Johns selvbiografi, «Me», sluppet, der han blant annet avslørte at han i 2017 ble diagnostisert med prostatakreft.

Sangstjernens operasjon var vellykket, men kort tid etter fikk han en infeksjon som kunne ha kostet ham livet. I BBC-programmet «Elton John: Uncencored», fortalte artisten seinere det året åpenhjertig om helseproblemene.

- Jeg måtte lære å gå igjen. Jeg var ekstremt syk, fortalte han til Graham Norton (58), ifølge Evening Standard.

Infeksjonen ble oppdaget som følge av at John brått følte seg dårlig under en konsert i Las Vegas. Han ble hastet til sykehuset i London, der de fikk situasjonen under kontroll.

Legene fortalte imidlertid at infeksjonen kunne vært livstruende.

LUNGEBETENNELSE: Elton John måtte avbryte en konsert i Auckland, New Zealand, på grunn av lungebetennelse. Reporter: Christian Wehus. Video: KameraOne. Vis mer

- Jeg sa: «Ikke la meg dø. Jeg vil se barna mine vokse opp», fortalte artisten.

John har fjernet prostata og fått varige men etter både kreftbehandling og ulike operasjoner. Derfor spøkte han om at det «ikke er så mye igjen av ham».

Han har nemlig også mistet håret, og bruker derfor tupé.

- Ja, jeg er skallet. Jeg liker det ikke, så jeg bruker tupé, innrømmet Elton John da.

LES OGSÅ: Eksen forlovet med superstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer