«Vendela + Petter gifter seg»:

Ga streng beskjed før utdrikningslaget

Paret gir hverandre sitt ja neste helg.

BRYLLUP: Gjennom den nye serien «Vendela + Petter gifter seg» får man et innblikk i bryllupsplanleggingen til realityparet som møttes på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Play/Reality Awards Vis mer
Publisert

Etter flere forsinkelser er det endelig duket for bryllup mellom Petter Pilgaard (42) og Vendela Kirsebom (55).

Paret møttes da de begge var deltakere i «Farmen kjendis» i 2016, og har siden den gang gitt det norske folk innblikk i forholdet sitt med serien «Vendela + Petter» og podkasten «The Pilboms».

Seerne får nå ta følge i alt kaoset som hører til i planleggingen av et bryllup i den nye TV 2-serien «Vendela + Petter gifter seg».

GIFTEKLARE: Alt er klart til bryllupet mellom Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom neste helg. Foto: Thomas Qvale/TV 2
GIFTEKLARE: Alt er klart til bryllupet mellom Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom neste helg. Foto: Thomas Qvale/TV 2 Vis mer

Har hatt flere mareritt

Da Se og Hør møtte det forelskede paret en drøy uke før bryllupet, kunne de fortelle at alt begynner å komme på plass.

Til tross for utfordringer med å skaffe det perfekte festlokalet, kunne Petter forsikre oss om at Vendela ikke hadde blitt en såkalt «bridezilla». Mareritt om at brudekjolen forsvinner har hun derimot hatt nok av, selv om den henger trygt i skapet hjemme.

Den tidligere supermodellen fortalte at jakten på den perfekte kjolen var en veldig morsom prosess, og at hun fikk svært god hjelp av sin forlover og gode venn, Jan Thomas (55).

- Han ble like entusiastisk som meg egentlig, da han så hvor glad jeg ble. Fordi det er noe helt spesielt når man finner kjolen som er riktig.

«SOFA»: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard snakker om at Khloé Kardashian brukte et bildet av Vendela. Vis mer

Vendela innrømmet også at det har vært mye bryllup i monitor, både på TV og i sosiale medier. Kanskje litt vel mye for Petter sin del, skal vi tro han.

- Det har vært veldig digg for meg at du fant den riktige kjolen, fordi da slipper jeg å se mer på «Yes to the Dress», sa Petter mens de begge brøt ut i latter.

Ble overrasket på direkten

Da Se og Hør snakket med paret, hadde Vendela rukket å ha to utdrikningslag, mens Petter på sin side fortsatt ikke hadde hatt sitt.

Vendela kunne innrømme at hun hadde en plan og at hun hadde bedt Petter pakke klar en koffert. Onsdag denne uken ble han overrasket på direkten på «God Morgen Norge» med guttetur til solfylte Marbella.

BOMBE: I sesong 1 av «Sofa» snakket Vendela Kirsebom om den gangen modellbyrået hennes mottok er bombe på grunn av henne. Video: TV 2 Vis mer

Til Se og Hør kunne den tidligere modellen avsløre at hun hadde gitt én streng beskjed til Petter før bryllupet, nemlig å ikke bli solbrent.

- Petter blir solbrent i håret, så han må huske å smøre seg overalt. Kanskje bruke både solkrem og caps, understreket hun lattermildt.

- Fra to forskjellige verdener

Det var altså blant kumelking og jordpløying inne på «Farmen kjendis» at det utviklet seg et spesielt vennskap mellom duoen, som senere ble til en romanse.

- Det har vært en del som ikke har sett for seg at ble oss, innrømmet Petter, og la til at han og Vendela kommer fra to vidt forskjellige verdener.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette fikk ikke seerne se. Her forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

42-åringen ble kjent for det norske folk som realitydeltaker i skandaleserien «Paradise Hotel», mens Vendela jobbet i flere år som suksessfull modell. Til tross for ulik livserfaring, fortalte de at de på mange måter utfyller hverandre.

At det gifteklare paret er svært forelsket i hverandre er heller ikke vanskelig å se.

- Jeg føler jo at jeg har blitt et bedre menneske av å bli sammen med deg, sa Petter og henviste til Vendela.

- Det å gifte seg med mannen som man elsker er jo stort. Jeg blir rørt. Det er emosjonelt og romantisk å gifte seg. Det er det beste og fineste jeg kan tenke meg, og det er Petter.

KJENDISFEST: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet. Disse kjendisene forventer vi i bryllupet. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

LES OGSÅ: Deler gladnyhet: - Føles helt fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer