<strong>SJOKKERT:</strong> Ellen sjokkerte Sarah med en sjekk på rundt 60 000 kroner.  Foto: The Ellen Show / Youtube
SJOKKERT: Ellen sjokkerte Sarah med en sjekk på rundt 60 000 kroner. Foto: The Ellen Show / Youtube Vis mer

Ga servitør 60 000 kroner!

Ellen DeGeneres sjokkerte servitør på direkten.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Programlederen Ellen DeGeneres (55), kjent fra «The Ellen DeGeneres Show», deler ofte ut gaver til publikum og gjester i programmet.

Da talkshow-verten fikk høre om historien til Sarah Hoidahl var hun rask på avtrekkeren og inviterte servitøren til showet sitt.

Hoidahl, som jobber som servitør i New Hampshire, overhørte en samtale mellom to National Guard-soldater da de spiste lunsj på restauranten hun jobber. De to kvinnene hadde nylig mistet jobbene sine i forbindelse med nedskjæringer fra myndighetene.

Da Hoidahl hørte dette valgte hun å betale for lunsjen til de to soldatene. I stedet for å gi de to kvinnene en regning, fikk de en håndskreven lapp. På lappen sto det:

«Takket være nedskjæringene får ikke mennesker som dere, som beskytter landet, lønn. Det får derimot fremdeles jeg. Lunsjen betales av meg. Takk for innsatsen! Ha en fin dag!»

<strong>BETALTE REGNINGEN:</strong> Sarah Hoidahl plukket opp regningen til to amerikanske soldater. Det sikret henne en plass på talkshowet til Ellen DeGeneres, en ny TV og 60 000 kroner. Foto: The Ellen Show / YouTube
BETALTE REGNINGEN: Sarah Hoidahl plukket opp regningen til to amerikanske soldater. Det sikret henne en plass på talkshowet til Ellen DeGeneres, en ny TV og 60 000 kroner. Foto: The Ellen Show / YouTube Vis mer

DeGeneres ble så rørt over historien at hun overrasket Hoidahl med en sjekk på 60 000 kroner, samtidig som hun dekket de opprinnelige 160 kronene lunsjen kostet og ga servitøren en ny 50" TV.

- Du er en fantastisk god person, sa Hoidahl til Ellen da hun fikk gavene.

Se video av overrekkelsen her:

 

LES OGSÅ:   - Det begynner å bli kjedelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer