GA SEG SELV MOBILFORBUD: Bjørn Eidsvåg sier til VG at han ble nødt til å trappe ned på mobilbruken etter at familie og venner reagerte.
GA SEG SELV MOBILFORBUD: Bjørn Eidsvåg sier til VG at han ble nødt til å trappe ned på mobilbruken etter at familie og venner reagerte.Vis mer

Ga seg selv mobilforbud

I en periode var jeg skikkelig fjern og oppslukt av mobilen, sier Bjørn Eidsvåg.

SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Bjørn Eidsvåg har i flere år vært en av Norges mest synlige kjendiser på det sosiale nettsamfunnet Twitter.

Men i et intervju med VG sier sangeren at han i dag har måtte kutte kraftig ned på mobilbruken, etter at familie og venner reagerte på aktivitetsnivået.

– I dag bruker jeg toppen to, tre timer på sosiale medier, men i en periode var jeg skikkelig fjern og oppslukt av mobilen. Det førte til at jeg fikk på prakk av både familie, venner og kollegaer.

– Jeg syntes det var helt fantastisk da jeg oppdaget den verdenen som var der ute, og alt jeg fikk mulighet til å si på min måte uten at noen endret på det. Jeg var forholdsvis gal på Twitter– jeg mente noe om alt, og kunne oppføre meg som en diva. Det endte med at barna mine og vennene mine til slutt lurte på hvem jeg var. Jeg ga meg med det i grevens tid, sier han til avisen.

Tidligere i år feiret Eidsvåg 60 år. Da ble han blant annet hyllet med en hyllest fra flere artistkolleger i TV 2-programmet «Senkveld».

- Jeg har aldri vært så nervøs før. Det var jo en hemmelighet, og han visste ikke at jeg skulle være der før jeg kom ut på scenen. Det var sterkt, sa artisten Maria Mena til Seoghør.no etter opptredenen.

LES OGSÅ: Her tar Bjørn Eidsvåg til tårene