PROBLEMER MED Å HOLDE BLIKKET: Pamela Andersons store bryster gjorde det vanskelig for Hugh Hefner å se henne i øynene, da hun overrasket ham på hans 82-års dag.
PROBLEMER MED Å HOLDE BLIKKET: Pamela Andersons store bryster gjorde det vanskelig for Hugh Hefner å se henne i øynene, da hun overrasket ham på hans 82-års dag.Vis mer

Ga seg selv i bursdagsgave

Og Pamela gadd ikke pakke seg inn... Se video!

Se den usladdede videoen nederst i saken!

SEHER.NO: Playboy-sjefen Hugh Hefner har sett det meste i løpet av sine 82 år, men også han fikk hakeslepp da Pamela Anderson (41) overrasket ham på bursdagen hans.

Den barmfagre blondinen spankulerte nemlig kliss naken inn på Hefs bursdagsfest for å gi ham kyss på både kinnene og munn.

- Jeg elsker deg sa hun, mens Hef knapt klarte å ta blikket vekk fra hennes berømte attributter.

Til og med Hefs "hovedkjæreste" Holly Madison (28) - som nå har brutt med Playboy-kongen - fikk seg en naken-klem fra Pamela.

- Jeg kjenner henne jo ganske godt, så jeg visste ikke helt hvor jeg skulle se, men det var kult. Menn over hele verden må gjerne misunne meg, sier Holly ifølge TV-kanalen E!.

Også en av de andre Hefner-kjærestene fra programmet "Girls Next Door" - Kendra Wilkinson (23) - brøt tidligere i år med Hugh.

Men Playboysjefen deppet ikke lenge.

Han dater for tiden Bridget Marquardt (35) og de identiske modell-tvillingene Karissa og Kristina Shannon (19).

Se den usensurerte videoen:


Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Tatt på fersken med ny playboy