TAKK, MEN - NEI, TAKK: Katie Melua ringte ikke tilbake til Robbie Williams sitt plateselskap da de hadde prøvd å få tak i henne på Robbies vegne.  Foto: All Over Press
TAKK, MEN - NEI, TAKK: Katie Melua ringte ikke tilbake til Robbie Williams sitt plateselskap da de hadde prøvd å få tak i henne på Robbies vegne. Foto: All Over PressVis mer

Ga Robbie en kald skulder

Katie Melua svarte ikke da Robbie Williams ville ha tak i henne.

SEHER.NO: Den søte låtskriveren og sangeren Katie Melua (23) er ikke som alle andre. Hun droppet nemlig å ringe selveste Robbie Williams (33) tilbake da han ville ha tak i henne.

- Jeg vet ikke om han faktisk skulle invitere meg på en date. Plateselskapet hans ringte mitt plateselskap. De sa at hvis det var et privat ærende kunne de ta i mot Robbies nummer og så ville sikkert jeg ringe ham tilbake, men folkene hans ga aldri nummeret videre, sier Katie ifølge EkstraBladet.dk.

Melua holder en svært lav medieprofil og det siste hun ønsker seg er en kjent kjæreste.

- Det blir bare et mediehysteri og jeg hater tanken på å være i et kjendisforhold. Jeg anser faktisk ikke meg selv for å være berømt, og jeg har ikke mye til felles med andre berømte, hevder hun ifølge nettstedet.

Vi er stolte av deg Katie!! Eller..?

LES HER: Katie på dypt vann