Ga Penelope rumpe-sjokk

Helen Mirren kan kunsten å overraske.

JASSÅ: Helen ble i helgen observert med denne unge kjekkasen. Vi tipper han liker Mirrens stump som den er ... Foto: WENN
JASSÅ: Helen ble i helgen observert med denne unge kjekkasen. Vi tipper han liker Mirrens stump som den er ... Foto: WENN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Det er heldigvis ikke alle Oscar-vinnere som tar seg selv så høytidelig.

I dag skriver The Sun at Helen Mirren (61) nylig avslørte at hun langt i fra har en "queen size" rumpe, og at hun måtte bruke en falsk en under innspillingen av "The Queen".


Årsaken var at hennes var altfor flat!

Ifølge avisa var det under Oscar-showet 25. februar at Mirren avslørte alt, og da til den sexy kollegaen Penelope Cruz (32).


- Jeg snakket med Helen, og hun fortalte meg at hun måtte få spesiallaget en falsk stump for rollen i "The Queen", ler Cruz til avisa.


Penelope måtte selv ty til ekstra vattering rundt hoftene under innspillingen av "Å vende tilbake (Volver)", og det var derfor Mirren valgte å fortelle dette til nettopp henne.

Klarer du å se forskjellen på rumpa, armhulen og kløften? Ta testen her.Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer