Ga opp ungdomstiden

Ashton hadde ikke noe valg.

FAMILIEMANN: Ashton Kutcher gikk fra å en av de hotteste unggutta til å bli familiemann med godt voksen kone og tre stedøtre. Foto: All Over Press
FAMILIEMANN: Ashton Kutcher gikk fra å en av de hotteste unggutta til å bli familiemann med godt voksen kone og tre stedøtre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Absolutt 100 prosent ulogisk!

SEHER.NO Det er skuespilleren Ashton Kutchers (28) egen beskrivelse av forholdet til sin  15 år eldre ektefelle Demi Moore (43).

- Jeg var 25 år gammel, jeg var vert for "Saturday Night Live". Jeg var på coveret av Rolling Stones. Jeg var på filmtoppen i USA med "Just Married".

- Sett utenfra var det helt ulogisk å binde seg på det tidspunktet. Det var det i alle fall for meg! Men det var ikke en situasjon jeg var herre over, sier filmaktuelle Ashton i et intervju med Seattle Times, og prøver å forklare hvordan han kunne gi opp sin ungdommelige frihet midt i 20-årene for å gifte seg og få tre stedøtre.

- Når du finner det, så bare vet du, sier han.

Kutcher er snart aktuell som topptren action-helt i Kevin Costners badevakt-film "The Guardian". Dessuten har "Open Season" hatt premiere i USA - hvor Ashton gir stemme til Elliot - et munnrapp muldyr.

Til premieren kom han med sin flotte kone Demi og hennes yngste datter Tallulah Belle (12).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer