NYTT LIV: Til å være 47, er kroppen min ganske bra, sier Kathy Griffin, som ikke lenger vil legge seg under kniven. Foto: All Over Press
NYTT LIV: Til å være 47, er kroppen min ganske bra, sier Kathy Griffin, som ikke lenger vil legge seg under kniven. Foto: All Over PressVis mer

Ga opp plastisk kirurgi

- Det gjorde meg ikke yngre, sier TV-stjernen Kathy Griffin.

SEHER.NO: Presset om å se ung ut er ligger hele tiden over Hollywoodstjernene, noe som blant annet har fått glamourmodellen Alicia Duvall til å operere brystene 14 ganger, den tidligere Playboy-modellen Shauna Sand til å endre alt fra lepper til øyenbryn, og "Beverly Hills Purk II"-stjernen Brigitte Nielsen til å legge seg under kniven på tysk TV.

TV-stjernen Kathy Griffin - kjent fra serien "Suddenly Susan" med Brooke Shields - oppfordrer imidlertid sine kolleger til å gi kirurgene en kald skulder.

47-åringen hevder ifølge US Magazine hun aldri vil legge seg under kniven igjen, fordi hun bare har dårlige erfaringer med plastisk kirurgi.

- Jeg hadde ansiktsløftning, øye-operasjon og alt det der for fem år siden. Men det gjorde meg hverken lykkeligere eller fikk meg til å se særlig yngre ut.

Griffin - som i tillegg til TV-karrieren er en av USAs mest populære stand-up komikere - tror heller ikke et par kilo for mye vil koste henne jobber.

- Mitt nye motto er at jeg liker kroppen min nå. Til å være 47 år gammel er den ganske så bra. Jeg har akseptert at jeg aldri blir noen Jennifer Aniston.

Griffin er for tiden ekstremt populær i USA med reality-serien "Kathy Griffin: My Life On The D-List", som også har vunnet Emmy-pris.

LES OGSÅ: - Faketrenden er død og uinteressant