FORNØYD: Papparollen har gjort at Tom Ford gir mer blaffen i hvordan han ser ut. I april giftet han seg med den 13 år eldre journalisten Richard Buckley. Foto: Fame Flynet
FORNØYD: Papparollen har gjort at Tom Ford gir mer blaffen i hvordan han ser ut. I april giftet han seg med den 13 år eldre journalisten Richard Buckley. Foto: Fame Flynet Vis mer

Ga opp Botox da han ble far

- Jeg bryr meg ikke så mye om utseendet lenger, og har bestemt meg for å eldes, sier Tom Ford.

Publisert

SEOGHØR.NO: Designeren og filmregissøren Tom Ford (52) har alltid vært opptatt av å ta seg godt ut.

For å beholde sitt ungdommelige utseende har motekongen blant annet benyttet seg av regelmessige Botox-injeksjoner.

Men etter at han og ektemannen Richard Buckley (65) ble foreldre for to år siden, avslører Ford at han fikk et nytt syn på ting.

- Å være far er det aller viktigste i livet mitt nå. Alt annet har måtte vike, inkludert mitt eget utseende. Jeg bryr meg ikke lenger, og har bestemt meg for å eldes, forteller han til Wwd.com, ifølge Contactmusic.com.

- Etter at vi fikk Jack har jeg ikke tatt en eneste Botox-injeksjon eller filler. Jeg har ikke hatt tid. Foreldrerollen har forandret meg. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men veldig mye av det jeg brydde meg om tidligere, betyr ikke så mye for meg lenger, sier han.

Ford og motejournalisten Buckley traff hverandre under et moteshow på midten av 80-tallet, og det var kjærlighet ved første blikk.

Men duoen valgte å være kjærester i 27 år før de giftet seg i all hemmelighet for bare to måneder siden.

LES OGSÅ: Cindy Crawford ble mobbet for føflekken som ung

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer