John Mayer:

Ga opp alkohol etter flause-øyeblikk i Drakes bursdag

- Jeg dreit fullstendig på draget.

TABBET SEG UT: Musiker John Mayer forteller i et større intervju om hvorfor han bestemte seg for å bli avholds. Bakgrunnen er en episode i Drakes bursdagsfeiring for to år siden. Foto: NTB Scanpix
TABBET SEG UT: Musiker John Mayer forteller i et større intervju om hvorfor han bestemte seg for å bli avholds. Bakgrunnen er en episode i Drakes bursdagsfeiring for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To år etter at den amerikanske musikeren John Mayer (41) la alkoholen på hylla for godt, deler han historien som førte til at han i dag lever som avholdsmenneske.

Det er i et intervju med magasinet Complex at Mayer tar leserne tilbake til rapperen Drakes 30-årslag - en kveld han anser som en komplett skandale for eget vedkommende.

- Jeg dreit fullstendig på draget. (...) Jeg hadde en samtale med meg selv en morgen da jeg våknet. Der var jeg. Jeg var på min sjette dag som fyllesyk (etter festen, journ.anm.). Så sterke var etterdønningene. Jeg så ut vinduet og tenkte: «Ok, John, hvor mange prosent av ditt potensial ønsker du å yte? Dersom du sier 60 prosent, og bruker de resterende 40 på å ha det moro, så er det greit. Men hvor mange prosent av det som er tilgjengelig for deg ønsker du å bruke på å få ting til å skje? Det finnes ingen gale svar. Hva er det?». Da sa jeg til meg selv: «100 prosent».

- Hva i alle dager

Fra det øyeblikket besluttet Mayer å rette all fokus mot musikken og arbeidet sitt. Han gjennomførte hele fire turneer i løpet av sitt første år som avholds, men erkjenner at det ikke bare har vært enkelt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer