TEMMET VILLDYRET: Det virker som Katy Perry har klart å temme partyløven Russell Brand. Paret er mer forelsket en noensinne. Foto: AP
TEMMET VILLDYRET: Det virker som Katy Perry har klart å temme partyløven Russell Brand. Paret er mer forelsket en noensinne. Foto: APVis mer

- Gå mot lyset, Russell!

Den britiske komikeren blir oppfordret til å finne Gud...

SEHER.NO: Katy Perrys foreldre oppfordrer ”svigersønnen” Russell Brand, til å ”gå mot lyset”.

Foreldre er begge prester og synes datterens britiske kjæreste trenger hjelp fra oven for å slutte å oppføre seg som en Casanova, skriver OK! Magazine.

Villig til å akseptere ham
Russell har en historie som alkoholiker og heroinist, samtidig er han en selvutnevnt kvinne-nedlegger. Da han nylig traff Katys foreldre for første gang, fortalte presteparet at de var villig til å akseptere han, til tross for hans frynsete fortid.

- Russell må gå mot lyset og ikke mot mørket. Kun Gud klarer å endre folks oppførsel fra dårlig til god, sier Katys mor Mary Hudson.

Russell har byttelånt bøker med Katys far, Keith, som ga komikeren boken ”The Cry”. Boken er fra en bokserie om å hjelpe folk til å slippe Gud inn i sjelen.

- Gud har en hensikt
Russell ga Keith sin egen biografi med tittelen ”My Booky Wook”, som detaljert beskriver hans utskeielser med både narkotika og prostituerte.

Mary fortalte The Sun: - Gud har en hensikt med alt han gjør, så det er bare å vente og se. Jeg mener, hvor mange ganger har ikke barna dine skuffet deg så mye at alt du har lyst til er å sprette opp fra sofaen og slå de rett ned?

- Det finnes flere avsnitt i Russells bok hvor han tydelig higer etter positiv innflytelse, fortsetter hun.

Keith føyer til at han får inntrykk av at Russell er nysgjerrig på den åndelige verden.

Aldri vært lykkeligere
Den lille familien er for øyeblikket i Østerrike på skiferie, og oppholder seg på hotellet hvor Katy, forrige dagen, holdt åpningskonsert.

"I Kissed A Girl"-sangeren fikk temperaturen til å stige, da hun iført et sexy julenisseantrekk dedikerte en av sangene til sine tidligere eks-kjærester. Russell satt på tribunen og hørte på.

Russell har uttalt at han aldri tidligere har følt seg mer tilfreds og lykkelig enn nå er, i forholdet med Katy.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Bryllup uten svigers