<strong>BLIR STALLEIERE:</strong> Wayne Rooney skal ha gitt kona Coleen en stall i julegave, slik at hun kan ha sin kjære ponni nærmere huset. Foto: Fame Flynet
BLIR STALLEIERE: Wayne Rooney skal ha gitt kona Coleen en stall i julegave, slik at hun kan ha sin kjære ponni nærmere huset. Foto: Fame Flynet Vis mer

Ga kona stall i julegave

Wayne Rooney vil lage «Bonanza»-stemning i oppkjørselen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Coleen Rooney (25) har vært lidenskapelig opptatt av sin ponni, siden hun fikk den i julegave av ektemannen, fotballstjernen Wayne Rooney (26), i 2006.

Men hittil har Coleen måttet sette seg i bilen og kjøre flere mil til stallen hvor hesten står, når hun har lyst på en ridetur.

Derfor bestemte Wayne Rooney seg i år for å oppfylle konas ønske om å komme nærmere hesten, ved å gi henne en egen stall i julegave.

Stallen skal ifølge The Sun bygges på tomten til parets hus i Ceshire-området i England.

- Coleen vil bli overlykkelig. Så sant planene får grønt lys av de lokale myndighetene, håper de å ha bygget på plass i løpet begynnelsen av neste år, sier en kilde til avisen.

Coleen skal også ha sett seg ut en ny ponni - til sønnen Kai (2).  Den vesle gutten hadde sin første ridetime i september, med en stolt mor som tilskuer.

- Coleen gleder seg enormt til å dra på ridetur sammen med Kai når han blir litt eldre, sier en kilde nær familien til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tyver presset Coleen Rooney for penger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer