<strong>OVERRASKET KONA:</strong> Hollywood-stjernen Chris Hemsworth gjorde stas på kona på spesielt vis da hun fylte 42 år denne uken. Her er paret på Australian Open sammen i januar. Foto: Reuters/ NTB scanpix
OVERRASKET KONA: Hollywood-stjernen Chris Hemsworth gjorde stas på kona på spesielt vis da hun fylte 42 år denne uken. Her er paret på Australian Open sammen i januar. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Chris Hemsworth og Elsa Pataky:

Ga kona en bursdagsgave utenom det vanlige

«The Avengers»-stjernen overrasket stort på Instagram.

Publisert
Sist oppdatert

Onsdag denne uken fylte vakre Elsa Pataky 42 år, og i bursdagsgave fikk spanjolen en leken og humoristisk overraskelse av ektemannen, Chris Hemsworth (34).

Chris, som er verdenskjent etter å ha spilt i blant annet «The Avengers» og «Thor», ga nemlig kona dansetimer.

Lite visste hun derimot om at det var 34-åringen selv som skulle være danselæreren hennes.

I anledning begivenheten publiserte Chris en video fra bursdagsfeiringen på Instagram, der han svinger og «kaster» kona rundt i hagen - på en svært klumsete, men sjarmerende måte.

Selv ler Pataky seg nærmest ihjel, og det er ingen tvil om at hun stortrives i ektemannens selskap.

«Ga kona mi dansetimer i bursdagsgave. Jeg burde gitt noen timer til meg selv, også. Gratulerer med dagen, kjære», skriver kjekkasen.

<strong>SUPERPAR:</strong> Chris Hemsworth og Elsa Pataky stråler sammen på den røde løperen. Her i juli 2015. Foto: NTB Scanpix
SUPERPAR: Chris Hemsworth og Elsa Pataky stråler sammen på den røde løperen. Her i juli 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trives i farsrollen

For Chris og Elsa gikk det fort i svingene da de forelsket seg i 2010. Samme året ble stjerneparet nemlig også gift, og det tok ikke lang tid før de var foreldre.

Det var i 2012 at eldstedatteren, India Rose Hemsworth (6), kom til verden. Litt over to år senere kom tvillingene Sasha og Tristan Hemsworth (4).

Ved en rekke anledninger er Hollywood-kjekkasen blitt avbildet mens han har tilbrakt kvalitetstid med både barna og kona - det være seg ute på lekeplassen, eller på stranda.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>GRAVID MED TVILLINGER:</strong> Elsa Pataky og Chris Hemsworth bare noen uker før det ble satt to tvillinger til verden. Foto: NTB Scanpix
GRAVID MED TVILLINGER: Elsa Pataky og Chris Hemsworth bare noen uker før det ble satt to tvillinger til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Aktive på Instagram

Ved å følge superparet på sosiale medier får fansen stadig eksklusive innblikk i flere hjertevarmende familieøyeblikk.

Blant annet har Chris lagt ut en video av seg selv og barna, samt familiens hund, som danser og synger til «Wrecking Ball» av Miley Cyrus (25).

Videoen ender i kaos, og han har skrevet følgende i bildeteksten:

«Det som begynte som en banebrytende musikkvideo, endte opp i et vilt angrep fra en feig hund. Aldri jobb med barn eller dyr», skrev han spøkefullt.

Morsom bursdagsfeiring

Og i anledning bursdagen sin, delte Elsa selv en video på Instagram der hun og ektemannen fyller to glass med vin på en noe kreativ måte.

I bildeteksten hevdes det at ikke én dråpe ble sølt.

- Vi vokste sammen

Det er inspirerende å se Chris og Elsa holde liv i kjærligheten etter flere år med barn, giftemål, skuespillerkarrierer og langdistanseforhold.

Noe av hemmeligheten bak suksessen, mener paret selv er det faktum at de ble sammen en stund før Chris Hemsworths karriere gikk i taket.

- Å gå gjennom hvert eneste øyeblikk, og å være der med ham hele veien gjennom suksessen, har faktisk vært en positiv ting - vi vokste sammen, har Elsa tidligere uttalt til spanske Vogue.

Stjernespekket familie

Chris er ikke alene i familien om å oppnå suksess innenfor skuespilleryrket. Hemsworth-brødrene er et kjent fenomen, og mange ungpiker sikler ikke bare etter Chris - men også etter brødrene hans, Luke (37) og Liam Hemsworth (28).

Liam er antakelig best kjent for sin opptreden i «The Hunger Games», i tillegg til at han er forlovet med den verdenskjente popstjernen Miley Cyrus (25).

Paret har hatt en svært turbulent fortid, og hadde blant annet en pause fra 2013 til 2016, da Miley serverte media skandale på skandale, klippet håret kort og drev med dop.

Saken fortsetter under videoen.

I 2016 fant duoen tilbake til hverandre, og det hevdes at de ble hemmelig gift på nyttårsaften inn i 2017. Dette er dog ikke bekreftet, og tidligere denne uken hevdet OK! Autralia at superparet hadde avlyst bryllupsplanene.

I etterkant valgte imidlertid paret å indirekte avkrefte bruddryktene ved å dele en Instagram-video med fansen.

Gode venninner

Elsa og Miley er ikke bare «svigerinner», men også tilsynelatende svært gode venner. De har flere ganger blitt sett sammen, gjerne da på shopping.

Saken fortsetter nedenfor.

I tillegg skal de ha tatt matchende tatoveringer i 2016. Tatoveringen skal forestille en stilisert versjon av en bølge.

Miley valgte å plassere sin nede på foten, mens Elsa angivelig har sin på innsiden av fingeren.

LES OGSÅ: Feiret sjokk-forlovelsen på hemmelig ferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer