HJERTE AV GULL: Mary J. Blige ga bort penger til en ukjent kvinne, slik at hun fik kjøpt seg en designerkjole. Her er R&B-stjernen med ektemann Kendu Isaacs. Foto: All Over Press
HJERTE AV GULL: Mary J. Blige ga bort penger til en ukjent kvinne, slik at hun fik kjøpt seg en designerkjole. Her er R&B-stjernen med ektemann Kendu Isaacs. Foto: All Over PressVis mer

Ga kjole-trengende dame 2000 kroner

- Jeg vet hvordan det er å ville ha noe man ikke kan få, sa Mary J. Blige.

SEHER.NO: R&B-stjernen Mary J. Blige (37) kan virke tøff på scenen og i musikkvideoer, men i virkeligheten har hun et hjerte av gull.

Nylig ga nemlig superstjernen 2000 kroner til en helt ukjent kvinne, slik at hun fikk kjøpt seg sin drømmekjole, skriver Female First.

"911"-sangerinnen var på shopping i den eksklusive butikken til designer Diane von Fürstenberg (61) i New York forrige uke, da hun overhørte en kvinne diskutere prisen på en kjole med en av selgerne.

- Kvinnen hadde holdt av en kjole hun elsket, men regningen var på 4500 kroner. Hun trodde den kostet 2500 kroner, og hadde dermed ikke råd til den, sier en kilde som var tilstede i butikken, og legger til:

- Mary sa til selgeren hun stod sammen med at hun skulle gå og hente kvinnen, og sa deretter: "Jeg vil betale for mellomlegget på den kjolen".

Ifølge kilden skal kvinnen først ha nektet å motta R&B-stjernens sjenerøse tilbud, men sa tilslutt ja, da sangeren insisterte og sa: "Jeg vet hvordan det er å ønske seg noe, men ikke kunne få det. Jeg insisterer".

Blige skal også ha sagt at kvinnen ikke trengte å betale henne tilbake, selv om hun fikk spart seg opp nok penger.

- Kvinnen ville sende Blige en regning for mellomlegget, men Mary sa: "Bare nyt det. Jeg er så priviligert, så la meg gjøre dette", sier kilden.

LES OGSÅ: - Vakrest i verden?