Martine Lunde:

Ga kjæresten «Farmen»-tips

Realityprofilen sørget for at kjæresten dro forberedt inn på «Farmen Kjendis».

REALITYPAR: Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
REALITYPAR: Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kom nyheten om hvilke kjente fjes som skal kjempe om «Farmen Kjendis»-seieren i 2023. Blant de nye bøndene finner vi blant annet Sofie Karlstad (25), Christopher Mørch Husby (33) og Aleksander Sæterstøl (26).

For tiden oppholder de og flere stjerner seg på Steinsjøen gård ved Hurdal, der tøffe tvekamper, intriger og kanskje romanser vil finne sted.

Under tirsdagens Reality Awards Kick Off møtte Se og Hør Sæterstøls kjæreste, influensere Martine Lunde (26). Der åpnet hun opp om hvordan det er å være borte fra kjæresten.

«MARTINE VIL HA JOBB»: I TV 2 Play sin nye serie «Martine vil ha jobb», får vi bli med influenser Martine Lunde som skal teste å være bonde for en dag, hvor hun får seg en liten overraskelse. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Tøft å være fra hverandre

Lunde og Sæterstøl har erfaring med å være fra hverandre etter flere år i et avstandsforhold - han i Bergen, hun i Oslo. Likevel innrømmer influenseren at det har vært tøft å ikke ha kjæresten i nærheten under «Farmen Kjendis»-innspillingen.

- Vi har jo vært gjennom det her mange ganger nå, med å være fra hverandre under innspillinger og alt sånt. Men nå er jeg i den situasjonen der jeg er hjemme, og det er ganske annerledes. Jeg har savnet han masse, forteller hun til Se og Hør.

PIKANT: I TV 2-programmet «Sofa» kommer kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl med pikante avsløringer. Video: TV 2 Vis mer

Lunde forteller at hun har tilbrakt mye tid med venner og familie for å få tiden til å gå.

Ga «Farmen»-tips

Sæterstøl gjorde sitt inntog på gården med et mulig ess i ermet. Lunde har nemlig selv vært deltaker i samme program i 2019, og i årets sesong av «Torpet Kjendis».

Dermed hadde influenseren flere tips å gi til kjæresten før de tok farvel.

- Jeg sa at han må være seg selv for alle som møter Aleks elsker ham. Jeg sa at han må være en ressurs inne på gården, så folk føler at de trenger ham der inne. Og at han måtte begynne å lese tidlig i gårdsboken, forklarer Lunde.

Til tross for at hun heier på Sæterstøl, legger ikke 26-åringen skjul på hvilke ulemper han bringer med seg som «Farmen Kjendis»-bonde.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Han liker å slappe av, han liker å ta livet med ro, og det er ikke det man gjør mest inne på en gård. Det at han fort begynner å kjede seg, det kan være det som fort ødelegger «Farmen»-oppholdet hans, tror kjæresten.

Frykter spolert ferie

Kjærligheten mellom stjerneparet oppsto i solfylte Mexico, der de begge var deltakere på realityprogrammet «Paradise Hotel» i 2017, som Lunde kom seirende ut av.

Siden den gang har paret holdt sammen, og sluppet seerne inn i forholdet i andre realityprogrammer, deriblant «Sofa» og «Bloggerne».

Etter Sæterstøls «Farmen»-opphold, skal duoen nyte en rolig sommer.

- Vi har ikke så veldig mange planer, det blir nok en rolig sommer. Kanskje en hyttetur, sier hun til Se og Hør.

«BLOGGERNE»: Vi får bli med Martine Lunde hos gynekologen. Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Lunde skal likevel unne seg en tur til varmere strøk, nærmere bestemt Marbella, med venninner i juli. Det vil si, dersom flystreiken ikke spolerer realityprofilens ferieplaner.

Tidligere denne måneden ble det kjent at flertalls flyteknikere er tatt ut i streik. Årsaken er flyteknikernes krav om 60 kroner mer per time, et lønnskrav NHO Luftfart mener er urealistisk høyt.

JOBB: Martine Lunde har testet ut politiyrket, men nå er hun klar for å bryne seg på flere arbeidsplasser. Video: Tv 2/Martine vil ha jobb. Reporter: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Jeg er litt redd for at den turen til Spania går i vasken, men jeg krysser fingrene og tenker positivt. Den turen trenger jeg, det må skje, understreker Lunde.

Aller Media eier Se og Hør som arrangerer Reality Awards.

LES OGSÅ: Kommer med bønn: - Stopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer