Amy Schumer:

Ga intimt løfte til ektemannen i bryllupet

Komikeren åpner seg om den store dagen.

NYGIFT OG LYKKELIG: Komiker Amy Schumer giftet seg i midten av februar. Nå avslører hun detaljer fra den store dagen. Foto: NTB scanpix
NYGIFT OG LYKKELIG: Komiker Amy Schumer giftet seg i midten av februar. Nå avslører hun detaljer fra den store dagen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For kun et par uker siden overrasket stjernekomiker Amy Schumer (36) alle da hun avslørte at hun hadde giftet seg i all hemmelighet.

Bryllupet fant sted i Malibu, under én uke etter at hun bekreftet at hun hadde fått seg ny kjæreste, kokken Chris Fischer (37).

Mandag gjestet Schumer radioshowet «You Up with Nikki Gleaser» på SiriusXM, der hun snakket om den store dagen og tilværelsen som nygift.

Den artige blondinen forteller at hun kun brukte 20 minutter på å skrive bryllupsløftene sine. De endte opp med å bli elendige, ifølge henne selv.

- I bryllupsløftene sa jeg blant annet: «Jeg lover at jeg alltid skal gå ned på deg, selv om alle sier at det ikke kommer til å skje». Og han sa: «Her om dagen da jeg tapte en tenniskamp, kalte du meg en taper». Det var skikkelig ille, sier hun ifølge Cosmopolitan.

Delte bryllupsvideo

Videre i radiointervjuet snakker 36-åringen varmt om den nye tilværelsen, og hun forklarer fordelene med at duoen giftet seg så tidlig i forholdet.

- Det føles fantastisk! Noe av det som er bra med det at vi giftet oss såpass tidlig, er at vi er så forelsket. Alle jenter jeg kjenner som blir fridd til sier: «Å, nå? Nå som jeg ikke kan få barn», sier hun humoristisk.

Saken fortsetter nedenfor.

GJORDE NARR AV EGEN KROPP: - Hvis du har dette området rund her, da må du skrive dine egne greier, spøkte Schumer fra scenen etter hun mottok pris under Critics Movie Choice Awards. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Amy har også delt en video fra bryllupet på sin Instagram-profil, der man ser deler av bryllupstalene paret holdt under seremonien.

- Jeg elsker deg, Amy. Du bringer lykke og glede inn i livet mitt. Du er det beste som har hendt meg, sier Fischer i videoen.

Man ser også at komikeren nesten ikke klarer å holde tårene tilbake når hun hører ektemannens varme ord.

- Folk undrer seg over hvorfor vi forhaster oss. Og det er fordi jeg virkelig ikke klarer å vente ett sekund til med å bli kona di. Jeg elsker deg, sier hun gråtkvalt.

Saken fortsetter nedenfor.

Giftet seg i all hemmelighet

Parets bryllup fant sted 13. februar i Malibu foran en rekke av parets venner, deriblant Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence, Larry David og David Spade.

Ifølge People var det rundt 80 gjester til stede.

Det var komikeren selv som avslørte bryllupsnyheten på sin Instagram-konto, ved å dele flere bilder fra seremonien. Bildeteksten til bildeserien var så enkel som «Yup» - altså «Jepp».

På bildene er bruden selv ikledd en vakker brudekjole, mens ektemannen har på seg en sort smoking.

Saken fortsetter nedenfor.

Yup

Et innlegg delt av @ amyschumer

Fort i svingene

Det er bare noen få måneder siden romanseryktene rundt Amy Schumer og Chris Fisher begynte å svirre.

Ifølge nettstedet E! News ble duoen først observert i november, da de var sammen under en middag i New York.

En stund etter ble paret avbildet da de var på vei inn til «Saturday Night Live»-studioet, da Amy skulle opptre under programmet.

I starten av februar bekreftet Schumer forholdet da hun la ut et bilde av seg selv og Fisher som kysser i en fotoboks under Ellen DeGeneres' 60-årsfest.

Allerede i 2015 sa Schumer at hun drømte om både mann og barn, men at hun ikke klarte å se for seg at det ville skje i fremtiden.

- Jeg ønsker meg veldig gjerne de tingene, men jeg klarer ikke helt å se for meg at det kommer til å skje. Jeg håper det, men jeg vet ikke hvor realistisk det er, sa hun til ET Online.

LES OGSÅ: Slik feiret Brooklyn kjærestens 21-årsdag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer