- Gå i terapi eller glem meg

Selena Gomez med knallhard beskjed til Justin Bieber.

GJENFORENT?: Det tidligere stjerneparet Justin Bieber og Selena Gomez var tidligere i år på campingferie sammen i California. Her er stjernene avbildet ved en annen anledning høsten 2012.  Foto: Stella Pictures
GJENFORENT?: Det tidligere stjerneparet Justin Bieber og Selena Gomez var tidligere i år på campingferie sammen i California. Her er stjernene avbildet ved en annen anledning høsten 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fjoråret var preget av mange strabaser rundt forholdet til superstjernene Justin Bieber (19) og Selena Gomez (21).

I slutten av november ble han koblet til en mystisk brunette, mens Selena virket fornøyd med å feire julen med familien.

Etter at av-og-på-forholdet deres tok slutt i fjor, skal et vennskap mellom dem ha bestått. Nylig ble de to superstjernene observert sammen på ferie, og ryktene om at eksparet hadde funnet sammen igjen begynte å florere.

Nå skal Selena Gomez ha kommet med et krav som popstjernen må følge hvis de to på nytt skal bli et par. Selena vil at Justin skal gå i terapi for å få styr på sitt voldsomme temperament.

- Ingen romanse uten bedre manerer, skal være beskjeden fra Selena, sier en kilde til Yahoo! omg!.

- Selena er en gammeldags jente fra Texas, og tror på gode manerer og god oppførsel. Hun fortalte Justin at han må endre oppførselen sin hvis de igjen skulle ta opp igjen forholdet, fortsetter kilden.

Selena skal angivelig aldri ha klart å glemme ekskjæresten, og ønsker å gjøre forholdet permanent hvis han klarer å oppføre seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer