Kjendisbryllup i Paris:

Ga hverandre sine ja - på samme dag

Både Zoë Kravitz og Karl Glusman og Sophie Turner og Joe Jonas ga hverandre sine ja i Frankrike på lørdag.

ENDELIG GIFT: Zoë Kravitz og Karl Glusman (til venstre) giftet seg i Paris denne helgen. Det samme gjorde Sophie Turner og Joe Jonas (til høyre). Her er begge parene nylig i Paris i forbindelse med bryllupene sine. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG GIFT: Zoë Kravitz og Karl Glusman (til venstre) giftet seg i Paris denne helgen. Det samme gjorde Sophie Turner og Joe Jonas (til høyre). Her er begge parene nylig i Paris i forbindelse med bryllupene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en helg i kjærlighetens tegn for flere kjendispar denne helgen. Både skuespillerparet Zoë Kravitz (30) og Karl Glusman (31) og det berømte paret Sophie Turner (23) og Joe Jonas (29) ga hverandre sine «ja» i Paris på lørdag.

Det var i oktober i fjor det ble kjent at den amerikanske skuespilleren Zoë Kravitz (30) hadde forlovet seg med skuespillerkjæresten Karl Glusman (31).

Da hadde de holdt forlovelsen hemmelig en lang stund - og allerede rukket å være forlovet i åtte måneder.

Kravitz, som er mest kjent for sin rolle i HBO-serien «Big Little Lies» har nå tatt forholdet et steg videre, da hun lørdag giftet seg med Glusman i Paris.

Det skriver en rekke internasjonale medier, deriblant People.

Bryllupet ble arrangert i huset til stjernens far i Paris. Kravitz er datter av rockelegenden Lenny Kravitz (55) og skuespilleren Lisa Bonet (51).

Ifølge nettstedet skal bryllupsgjester ha blitt observert ankomme huset lørdag denne helgen. Blant gjestene var Kravitz sine «Big Little Lies»-kolleger Laura Dern (52), Shailene Woodley (27) og Reese Witherspoon (43), i tillegg til familie og venner.

Klipp fra NTB scanpix Vis mer

Staselig bolig

Bryllupet foregikk som nevnt i farens eksklusive bolig i den franske hovedstaden. Huset ligger i et av de dyreste og mest eksklusive strøkene i Paris, og har blant annet åtte soverom. Rockelegenden har eid huset i 13 år, og boligen har, ifølge People, en rekke flotte detaljer, som høye franske dører og marmortrapper.

På veggene er det kunst fra den kjente kunstneren Andy Warhol - så det er vel ikke så overraskende at Kravitz valgte nettopp farens franske hus når hun skulle gifte seg.

LYKKELIGE: Zoë Kravitz og Karl Glusman giftet seg i Frankrike på lørdag. Her er de på vei til en forhåndsfest i Paris fredag 28. juni. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Zoë Kravitz og Karl Glusman giftet seg i Frankrike på lørdag. Her er de på vei til en forhåndsfest i Paris fredag 28. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dagen før bryllupet - på fredag - holdt paret en såkalt «rehearsal dinner», som skal ha vært svært hyggelig, ifølge Peoples kilde Grégory Lentz. Etter middagen skal festlighetene ha tiltatt og pågått ut i de sene nattetimer.

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

- Uansett hvor Lenny, Jason og Denzel befinner seg. Vel, det er mye galskap. Det var så mye kjærlighet i rommet. Det var taler, og etter hvert ble det tequila når jeg dro. De holdt fortsatt på når klokka var to om natten, sa Lentz da, som jobber på restauranten hvor middagen ble arrangert.

Stjernespekket bryllupsfeiring

Det er imidlertid ikke bare Kravitz og Glusman som ga hverandre sitt «ja» i Frankrike denne helgen. Det samme gjorde nemlig stjerneparet Sophie Turner og Joe Jonas.

Den kjente «Game of Thrones»-skuespilleren og «Jonas Brothers»-vokalisten giftet seg formelt og på nedtonet vis i starten av mai i år, men valgte altså en større feiring i Frankrike den siste helgen i juni.

GIFTEKLAR: Her ankommer Sophie Turner slottet i sør-Frankrike 27. juni. Foto: NTB Scanpix
GIFTEKLAR: Her ankommer Sophie Turner slottet i sør-Frankrike 27. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til stede på feiringen var en rekke berømtheter, deriblant Joe sine brødre Nick og Kevin og deres respektive koner Priyanka og Danielle. Priyanka gikk for en pastellrosa kjole for den store anledningen.

GLAD: Sophie Turner så ut til å være glad for å hilse på gjestene sine under bryllupsfeiringen. Foto; NTB Scanpix
GLAD: Sophie Turner så ut til å være glad for å hilse på gjestene sine under bryllupsfeiringen. Foto; NTB Scanpix Vis mer

Supermodellen Ashley Graham (31) var også med på feiringen, og Turners gode venninne og «Game of Thrones»- kollega Maisie Williams (31) var forlover i det stjernespekkede bryllupet, ifølge People.

GIFT: Her er det nygiftede paret i Paris 23. juni. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Her er det nygiftede paret i Paris 23. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryllupet fant sted på slottet «Chateau De Tourreau» i Sør-Frankrike lørdag, og dagen før arrangerte de en middag for alle gjestene. Brudeparet har vært på plass i Frankrike en uke allerede, og har blant annet kost seg sammen i Paris.

Torsdag tilbrakte det nygifte paret dagen ved svømmebassenget med venner og familie for å kjøle seg ned på grunn av hetebølgen som har herjet i Europa den siste tiden.

View this post on Instagram

It’s in the air.. ❤️

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Andre bryllup på kort tid

Det var i forrige uke at Jonas Brothers»-sangeren og «Game of Thrones»-stjernen ble observert i Paris - noe som fikk ryktene om et nytt bryllup til å svirre. Blant annet delte det unge paret et romantisk bilde fra den franske hovedstaden hvor de kysset foran selveste Eiffeltårnet.

Men det var mange som lot seg overraske over at det berømte paret skrotet en stor feiring og heller valgte å gifte seg på nedtonet og hverdagslig vis i et kapell i Las Vegas i starten av mai.

View this post on Instagram

🇫🇷 me 😏

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Den gang var det den kjente amerikanske DJ-en Diplo (40) som avslørte at Jonas og Turner hadde giftet seg. Han opptrådte under bryllupsfesten og filmet hele seansen for å så dele det på Instagram - til manges store overraskelse.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

Det var i oktober 2017 at paret kunngjorde sin forlovelse. Det var under ett år etter at de to for første gang ble observert sammen.

Kunngjøringen foregikk via bildedelingsappen Instagram, der både Turner og Jonas har lagt ut et identisk bilde av det som etter alt å dømme er hverandres hender.

LES OGSÅ: Haileys store drøm knust av Justin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer