Ga hus til 50 mill. i bruddgave

TV-stjernen Simon Cowell dumpet forloveden, men ga henne en avskjedsgave til 50 millioner kroner.

DUMPET FORLOVEDEN: Simon Cowell dumpet forloveden Mezhgan Hussainy i januar og innrømmer at han er en håpløs kjæreste.  Foto: UPI
DUMPET FORLOVEDEN: Simon Cowell dumpet forloveden Mezhgan Hussainy i januar og innrømmer at han er en håpløs kjæreste. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Simon Cowell (52) skaper stadig overskrifter både for sin strenge dommerstil i realityprogrammer som «X-Factor» og for sitt turbulente privatliv.

I januar brøt han forlovelsen med Mezhgan Hussainy etter elleve måneder. Forholdet skal ha vært svært turbulent, og det hjalp ikke at Cowell er kjent som en notorisk skjørtejeger. Nylig ble det kjent at han hadde et forhold til sin meddommer Dannii Minouge, og han skal også ha prøvd seg på Cheryl Cole.

Nå forteller TV-stjernen hvorfor han brøt forlovelsen.

- Jeg er en håpløs kjæreste. Jeg bebreider henne ikke. Jeg er tiltrukket av gale kvinner og jeg oppfordrer til gal oppførsel, sier han ifølge The Sun.

Uttalelsene kommer fra boken «The Intimate Life of Simon Cowell av Tom Bower, som snart kommer i salg. Simon har tjent seg styrtrik på programmer som «American Idol», «Britain’s got Talent» og «X-Factor», og selv om ikke Mezhgan fikk drømmemannen går hun ikke helt tomhendt fra forholdet. Hun fikk nemlig et hus av Cowell til en verdi av 50 millioner kroner.

52-åringen forteller at han liker mye drama og intriger i forholdene sine.

- Jeg er tiltrukket av mennesker som er vanskelig å kontrollere, derfor blir det dramatikk, tårer og krangel. Livet mitt er veldig rart, sier Cowell.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ga TV-dommerne strippesjokk  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer