Ga halv milliard for hundehus

Noen dyreeiere er ikke helt som alle andre...

HUNDEHUS: Milliard-arving Petra Ecclestone brukte over 520 millioner kroner på dette giganthuset for at hundene hennes skulle få bedre plass.  Foto: All Over Press
HUNDEHUS: Milliard-arving Petra Ecclestone brukte over 520 millioner kroner på dette giganthuset for at hundene hennes skulle få bedre plass. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Petra Ecclestone (22) er datter til Formel1-sjefen og milliardæren Bernie Ecclestone (80) og er foreløpig mest kjent for å bruke pappas penger. Nylig la hun sin elsk på hjemmet til den tidligere TV-kongen Aaron Spelling i Los Angeles. Ecclestone punget ut hele 520 millioner kroner for det herskapelige huset som er et av Amerikas dyreste. I et nytt intervju, avslører arvingen hvorfor hun kjøpte luksuseiendommen.

- Det er veldig viktig at hundene mine har nok plass, sier hun til tabloidavisen Daily Mail.

22-åringen deler huset med sin nye ektemann James Stunt (28) og kjæledyrene, blant annet en Rottweiler og en Bulldog. Det er nok av plass til paret og dyrene deres. Huset er nemlig over 5000 kvadratmeter stort og rommer blant annet 14 soverom, egen kinosal, gavepakkingsrom, og treningssenter.

- Huset er veldig hjemmekoselig, og jeg synes det er en god investering, forteller arvingen.

Før kjøpet bodde Petra i et hus i England til 560 millioner kroner, men følte ikke at det var nok plass til dyrene. Nå pendler hun mellom England og Amerika. Ecclestone blir ofte sammenlignet med den amerikanske arvingen Paris Hilton, og har fått kallenavnet «den mest bortskjemte jenta i England» på grunn av sine dyre vaner. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Formel1-sjefens datter kastet klærne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer